18 Mart 2009 Çarşamba

Futbol Üzerinden Siyaset




Başbakanı "din" üzerinden siyaset yapmakla suçlamak modaydı bir süre. Yerel seçimler yaklaştıkça "futbol" üzerinden siyasete merak saldı Sayın Başbakan. E diğer siyasetçilerimiz de geri kalmadı tabii. Her mitingde o bölgenin "takım atkısı" ile sahne almak falan derken şimdi de yıllardır CHP'nin elinde olan semt için atağa geçti Başbakan.

Başbakandan:
"Yıldırım Bey, İnönü Stadı ile ilgili projeyi bana getirdiler. Ben de 'Bu projeyi oradaki yapıya uygun bir hale getiremez misiniz?' dedim. O da, 'Zaten oradaki yapıya uygun bir proje yapıyoruz.' dedi. Yıldırım Bey, Kadir Bey de bu işe hazır. Yeter ki, sen parayı bul. Çünkü İstanbul'un UEFA standartlarına uygun statlara ihtiyacı var."


1 yorum:

taksim dedi ki...

bu kadar basitti herşey. Ver parayı al stadı.. Bizim aptal başkanımız göremiyor, orada yer mer kalmadı, demirörenin arkasından gülüyolardır İBB başkanı ile beraber.. Bu kadar enayi bir yönetim görmedim, umarım Güzide semtimiz de bu oyunlara kanmadan aynı tarifeyle gösterirler Akp'ye seçimlerde.. -neyi mi göstersinler ? Bilmem :) -