20 Mart 2009 Cuma

Bursaspor - Fenerbahçe / 25.Hafta


Alex'siz bir deplasman. Yarısı yok takımın Alex'siz. Sivasspor ve Kayserispor maçlarında hareketlenen Alex'in sürüklediği takım, geçtiğimiz hafta Alex durunca 1-1'le bitirdi. Alex'siz kanatlara ve Emre'ye yük binecek. Semih kilit adam. Fener orta sahası ile birlikte. Fazla yazmaya gerek yok. Herkes Fenerbahçe'yi biliyor.

Bursaspor'a gelince, Kirita ve Ali Tandoğan yok. Ertuğrul Sağlam'ın savunmayı oturtma çabaları başarıya ulaştı gibi görünse de, hücumda ulaşamadı. Hücum anlamında etkisizler. Evlerindeki Sivasspor maçında kalelerine şut gelmeden 1-1 berabere kalmışlardı. Önemli maçları bir şekilde kaybetmiyorlar evinde. Orta sahada Ertuğrul Sağlam kilitlemeye çalışacaktır maçı. Sahasında kabul ederek üstüne çektiği Fenerbahçe'yi "ofsaytların kralı" Sercan Yıldırım ofsayta düşmez ise avlamaya çalışacaktır. Teknik direktörlük kariyerinde, her Fenerbahçe maçını kaybeden Sağlam bu istatistiği bozmak isteyecektir. Bu sezon oynanan 4 maçı da kazanan Fenerbahçe var. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi kadıköy'de 2-0 yenerek şampiyonluğu Fener'in elinden almış bir Bursaspor. Yine kritik haftalar. Aynı hata bir kez daha olursa, senaryo değişmez.

Neticede 2-3 golün üstüne çıkmaz bu mücadele. Hiç gol olmaz ise de şaşırmam. Dediğim gibi Semih kritik adam. Diğer tarafta da ofsayta düşmez ise Sercan.

0 yorum: