13 Haziran 2009 Cumartesi

Satılmış Basın




Bu ülkede bence her sene şampiyon Fenerbahçe olsun. Böylelikle gündem kendiliğinden oluşur gider. Aziz el değmemiş olur... Bakalım bir geçmişe:

- Şampiyon Galatasaray: Aziz Yıldırım istifa ediyor! Gündem Aziz Başkan. Gitme Başkan, Kalma Başkan... Nerede Şampiyon Galatasaray?

- Şampiyon Beşiktaş: Aziz Yıldırım "Ben Beşiktaşlıyım" diyen futbolcu için ortalığı yıkıyor. "Alacağım bunu" diyor. Gündem: Topuz Hangi Takımda? Nerede Şampiyon Beşiktaş?

Fenerbahçenin oyuncağı olan o tüm basının Allah belasını...

Bakıyoruz heberlere:

- Beşiktaşlı Başkan Antalyaya gidince "Futbolcunun ayağına kadar gittiler" diyen, Fenerbahçeli Başkan Uçakla Kayseriye gidiyor, şoförlüğünü yapıyor getiriyor adamı: "Büyük operasyon".

- Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Kazanan Kayserispor, kaybeden Beşiktaş! Fenerbahçe işin dışında, sadece bir Aziz Yıldırım resitali var. Adam şov yapıyor. İşin içine Kayserili Milletvekilleri dahi giriyor, Topuz'u Fenerbahçeye katmak için.

- Henüz resmi bir açıklama yok. Beşiktaş taraftarı sallıyor da sallıyor Mehmet'e. Bu da biz taaraftara kapak olsun. Tümer'den sonra etti iki, paranın satın alamayacağı şeyler bence öldü çoktan.

Bir Gün Herkes


İmza töreninde yer alan Fenerbahçe'li yönetici olsam Mehmet Topuz'a bu şapkadan taktırırdım. Zaten olay futboldan iyice çıktı, iyice işi şova döker ve gövde gösterisini yapardım. 3 camiaya da hayırlısı olsun...

Aziz Yıldırım Topuz'u Sağlık Kontolünden Geçirdi




Olay bu sabah oldu. Aziz Yıldırım Altunizade'deki ofisinin önüne bir adet koşu bandı yerleştirerek Mehmet Topuz'u sağlık kontorlünden geçirdi. Sokakta oyuncusunu sağlık kontolünden geçirmek de ne? Bildiğin görgüsüzlük...

Böyle rüya mı olur lan? Allah için bitirin şu transferi artık. Rüyamda bile M. Topuz; yeter!

01 01 =11


Habere göre futbolu bırakmış bu Adanalı... Hasan Şaş diyince bir sürü şey geliyor aklıma güzel, kötü, hayal kırıklığı ile, fakat bir şey var ki aslında bence tüm Galatasaray Taraftarlarını kendisine ters düşürdüğü; o da Hamburg maçında yaptığı garip orta şut karışımı şey belki de... Neyse önemli olan arkasından "şöyleydi, böyleydi" demek değil. Sadece isterdim ki, olaylar bu reddeye gelmeden, kendi kariyeri için bir şeyler yapsın Hasan Şaş. Sene başında; çok barizdi futbolcuya benzemediği, keşke o zaman aktif futbola nokta koysaydı da; biz de onu bu sezon yaptıklarıyla değil, Eski Açık Sarı Desene belgeselindeki, tavla oynayan hınzır adam olarak anımsasaydık... İyi adamdın, 3-4 yıl önce.

11 Haziran 2009 Perşembe

Perez Şifre mi Yazıyorsun !?


Pes Master Lig, CM, FM, Fifa'nın transferli bölümlerinde bile Kaka' ve Ronaldo aynı senede gelemez iken, Busker bile menajerlik oyunlarında hile ile felan zor adam getirirken bu adam 2 hafta içerisinde önce Kaka', arada David Villa peşinden Ronaldo'yu aldı. Hilesi ya da şifresi felan neyse bize öğretsin de biz de getirelim oyunların menajerlik bölümlerinde. Pes 10'da Barça idi favorim ama şimdi Real oldu bile. Allah Pellegrini'ye kolaylık versin...

İzostar


O değil de bi' İzostar vardı sahi o ne oldu?

10 Haziran 2009 Çarşamba

Beşikta Yeni Sezonda Adidas ile Sahalarda!




Duyumlar çok sağlam. Umbro ile olan sözleşme feshedilip, Adidas ile anlaşılacakmış. Aslında Adidas ile anlaşılmış bile ancak Umbro ile de anlaşmalı ayrılınca duyuru yapılacak. (mış)

Hadi Şampiyonlar ligi forması da bizden olsun, boşuna yorulmasın Adidas. Beko da bonus olsun. Cola Turka ile devam ediyordur Beşiktaş büyük ihtimal.

Şeref Bey Kombineleri Çıkıyormuş




Karakartal Forum'un en son İnönü'de çekimi yapıldığında gidenlere söylemiş Yemen Ekşioğlu. Alt 1.100, üst 1.300 olacakmış. Ceyhun Ayma ile tahminen alt 1.500 olur diyorduk; yönetim şaşırttı bizi sağ olsunlar.

Son 3 yılı incelersek:

2007-08: Kapalı Alt 700 ||| Kapalı Üst 900
2008-09: Kapalı Alt 925 ||| Kapalı Üst 1200
2209-10: Kapalı Alt 1.100 ||| Kapalı Üst 1.300

Bu arada VakıfBank'a 8 (Taraftar Kart), diğer kartlara 6 taksit seçeneği varmış.

O değil de, bir stad yapılacaktı & yenilenecekti ona ne oldu?

9 Haziran 2009 Salı

Fink Transferi ve Potansiyel Geyikleri




-Hadi bu da bizden olsun (:-

Fink hakkında Türk Medyası falan bir yana en geniş kapsamlı yazıyı Borges yazmıştı. O yazıda Fink hakkında en çok göze çarpan özellik, gelişmiş taktik bilgisinin olması.

Ayrıca Borges'in yazısından:
Michael Fink, defansif ve daha cok merkezi orta saha olarak Türkiye Süper liginde Besiktasi cok rahat idare eder ve fakat Besiktas takiminin sürekli oynayacagi Fink-Ernst orta sahali sisteminde Hagi,Lincoln ayarinda bir ofansif orta sahaya ihtiyaci vardir. Ya Delgado ve Serdar Özkan üst düzey performans gösterecektir ya da Delgado'nun satilip yerine güzel bir on numara alinmasi zorunlu olacaktir.


Hayırlısı olsun, ne diyelim.

Bu arada yıllık 1.200.000 Euro alacakmış.

Tabii bir de "At Fink'e" geyikleri başlıyor. İsminden iyi malzeme çıkaracaktır spor basını.

Alanzinho için "Bu Alanzinho biraz Yalanzinho galiba, ehe eheh" diyenler "Bu Fink orta sahada fink atmaktan başka bir şey yapmıyor, aha ahah" falan derler herhalde.

Mövenpick




Yemişim finalleri yahu. Yaz gelmiş zaten deli sıcaklar şimdiden bastırdı. Gece gece sabahki finale çalışmaktan daha makul Mövenpick. Bir yerde olur da görürsünüz veya ikram ederler falan affetmeyin abanın, benim için de yiyin.

Tiramisu ya da Espresso Croquant olanlarda varsa hele alın paketi direk indirin gitsin bu sıcakta. Ancak her zaman Caramelita birinci sırada!

Olsa da yesek...

8 Haziran 2009 Pazartesi

Felix İçin Sezon Sonu


Bu dönem

..derslerime günü gününe çalışacağım.
...derslerime günü gününe çalışıyorum.
....derslerime günü gününe çalışmalıyım.
.....derslerime günü gününe çalışmalıydım.
derse koyim.

derken, bir sezon daha bitti. Yaz döneminde önce tatil + zorunlu karayolu stajı + tatil felan olacak. Tatil felan kısmı yalan tabii. İnsan ayrılınca bütün yaz ne yapsam modunda şimdiden. Neyse herkese bol futbollu günler. Arada yazarım buralara. Ali Şen gibi Bodrum'dan bağlanabilirim de, Hıncal gibi şezlongumdan Rijkaard ve Daum'a giydirebilirim de.. Herşey olur..

ek: üstteki Bu Dönem bölümü güzel insan, mrs.kulak, nymph'ten araktır.

Haberi Fenercell'den Al


Fenerbahçe ilk transfer haberini Fenercell'den duyurdu. Bekir İrtegün ve Fabio Bilica artık resmen Fenerbahçe futbolcusu. Selçuk Şahin'de sözleşme yeniledi Fenerbahçe adına. Hayırlısı olsun...

F1 Türkiye || Bülent Arınç


Bülent Arınç şampanyaların hedefi oluyor F1 ödüllerini verdikten sonra. Kaçmaya çalışırken de bu görüntüyü bize sunuyor.

Mehmet Topuz'un Tuttuğu Takım! (+16)



Ben demiyorum, Bobiler'den poseido isimli vatandaş diyor!

Normalde kolay kolay buraya yollayacağım kayıt değil ancak olay bu seviyeye gelmiştir bence!

Şakşakçılar ve Provokatörler ||| ... Ve Mehmet Topuz



-Salih Memecan'dan...-

- Aziz Yıldırım:
"Topuz baskı altında. Benim yanıma kralı gelsin 2 ayda Fenerbahçeli yaparım" gibisinden iğrenç konuşmalarına devam ediyor. Önemli bir konu hakkında "atıp tutulan" geceye yakışır biçimde gayet "gevşek gevşek" konuşuyor. Ya benimsin ya Kayseri'nin diyor. Beşiktaş'ın iki kupalı senesinin ve Galatasaray'ın Rijkaard başarısının gündemden düşmesi için her şeyini ortaya koyuyor. Hatırlarsanız Galatasaray şampiyon olduğunda "İstifa edeceğim" diyerekten "şakşakçı" basının desteğiyle gündem yaratmıştı. Büyük Başkan Vesselam!

- Yıldırım Demirören: Gecenin adamı(!) Geldiği günden beri ilk defa bir süreliğine mantıklı konuştu, ama deneyimsizliğine yenildi. -Bu adamın gün geçtikçe saf olduğuna dair inancım artıyor- Duygularına ve sinirlerine hakim olamayıp Ahmet Çakar isimli "provokatör" ile muhattap oluyor. "Sen pipinle oyna" gibisinden sözlerle sinirlerine hakim olamadığını ortaya seriyor. Aziz Yıldırım ne kadar soğukkanlı ve gevşek ise Demirören de o kadar amatör ve heyecanlı. "Oyun çevirme" konusunda tecrübesiz dedik ya...

- Rıdvan Dilmen: Bir gün ansınız ortaya çıkıyor. Manşetlerde kendi ağzından "Mehmet bana Fenerbahçeli olduğunu söyledi" diye okuyoruz. Önce destekliyor bunu, sonra çark ediyor. Hatta Aziz Yıldırım dün gece oalyları anlatırken bir ara "Rıdvan bu çocuk seni arayıp ben Fenerbahçeliyim demedi mi?" diye soruyor; Rıdvan: "Yok Fenerbahçe'de oynamak istiyorum dedi" diyor. Piyasaya ne diye çıktı anlamadım vallahi. Biz onu NTV Spor'da severdik, Millî maçlarda severdik; Ne işin var senin Telegol'de? Başkanın mı rica etti?

- Recep Mamur: Kayserili iş adamı. O kadar işte... He bir de "Anadolu Çocuğu" imiş. Bırakalım bence bu "Anadolu Çocuğu" ayaklarını. Bence bu millet yemez bu saatten sonra bu ayakları. Başımıza ne geldiyse "Anadolu Çocuğu" ayağı çekenlerden geldi!

-> İlaç: Federasyon alacak 3 başkanı karşısına, yanına da Mehmet Topuz ve Menejerini. "Bu işi çözün kendinizi daha fazla rezil etmeyin" diyecek. Ahh ah, Nerede o federasyon?!

Mr. Fourth Quarter Blocks Kobe!!



Bu bloğu bizim oralarda yesen, 2 hafta dışarı çıkamazsın yahu..

Telegol || Malum Mesele


Levent Kırca anlamsız bir magazinvari program için; "burası insanların düşeceği bir yer" diyerek programı terketmişti. İşte bu Telegol aynı düzlemde. Aynı hesap. Herkesi düşürme amacı güden bir program.

Mesele Ricardo Zlatan Lionel Franck Cristiano Mehmet Topuz'du. Serhat Ulueren birilerini bağlamadı, Ahmet Çakar Demirören'e "paf takımla çıkın" bıdı bıdısı yaptı. Demirören'den "sen de bikini giy o zaman" cevabı o an gelemedi. Rıdvan Dilmen konuk geldi ve gitti. Menajerler, telefon görüşmeleri, teessüfler felan. Yine birilerini yargısız infaz etme ve asma çabaları. Bir tek Aziz Yıldırım bağlanınca herkes sustu. Serhat Ulueren kadrajda olmadığından esas duruşa geçti mi bilemem ama yapmıştır.

Benim tek çıkarımım var bu işten. Mehmet Topuz, araya Rıdvan Dilmen gibi aracıları koyarak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile konuşmak isteyen, "Fenerbahçe'ye transferimi halledin", "Aziz Başkan isteseydi 10 gün önce imza atardım" diyebilen kendi ifadesi ile "doğuştan Beşiktaş"lıdır.

Şimdi, bu adamı hangi camia kendi forması altında görmek isterse, kendi formasına yakıştırırsa O'nun olsun. Neticede kasasından çıkacak olan 10-12 Milyon Tl. Aynı paraya ise Haldun Üstünel Baros+Kewell (5.5 Milyon Euro + Sıfır Maliyet) getiriyor mesela...

Sen Nasıl Bir İnsansın?!



Büyün gece boyunca Telegol programında ortalığı kızıştırmaktan başka bir şey yapmadın Sayın Ahmet Çakar. Sorsak; "Çözüm Arayan" kişilerden biriydin bu gece. Ancak yanındaki diğer tetikçilere kıyasla gecenin en iğrenç insanı seçiyorum seni kendimce. Ah bir de şunları okuyacak olsan neler diyeceğim de...

2008 - 2009 || Dünyada En Güzel Goller || Part II





Part 1 için; 2008 - 2009 || Dünyada En Güzel Goller || Part I

7 Haziran 2009 Pazar

Ohannesburgerking!!!

Tadilat Bitmiştir, Yeni Temamız Hayırlı Olsun !




Tadilat bitti, devam ediyoruz.

Yeni temamız hayırlı olsun ;)