19 Mart 2009 Perşembe

Galatasaray - Hamburg


10 kişisi belliydi takımın. 11.si de stoper mevkiine göre değişecekti. Harry Kewell stopere. Galatasaray; De Sanctis - Sabri, Kewell, Hakan, Volkan - Barış, Ayhan, M.Güven, Arda - Lincoln ve Milan Baros ilk 11'i ile sahada olacak.

Hamburg'da ise Trochowski sahada olacak muhtemelen. Sakatlık gibi nedenler söyleniyordu ama sahada. Pitropia bir ihtimal yerine girebilir. Hamburg'un hücum yaratıcılığı bu yazılan 2 adam üzerinde. Bekleri fizik gücü iyi, tekniği kötü adamlar. 2 kanatta toplam 4 Hakan Balta'sı var yani Hamburg'un. Olic ise Münih'ten ev bakıyordur şu sıralar. Aklı maçtan daha çok eve hangi koltuk takımını alsam hanım beğenirde son haftalarda. Guerrero ise gizli tehlike aslında. Böyle maçlarda anlamadan çıkar, çevirir maçı.

Galatasaray ise bildik. 100.kez yazmaya gerek yok. Arda - Lincoln - Baros kilit adamlar. 3'ü gerçek anlamda oynayınca muhteşemler. Kewell ile beraber Bordeaux'u bile 4'lüyor takım. Lincoln kilit faktör. Arda'nın sırtından yükü biraz omuzlamalı. Defans'ı ise defans adamlarına değil takımca yapmalılar. Her Uefa maçında olduğu gibi. Bordeaux maçı gibi gol düellosu bu kez Galatasaray'ı bir üste atmayabilir.

Galatasaray gol yemediği takdirde çeyrek finalde. Hamburg gol attığı takdirde Galatasaray'ın da gol atması gerek. Hamburg'u bitirmek istiyorsa Galatasaray; Ayhan desteği ile Arda kanadından bindirmeli, Lincoln ara paslarını buradan kullanmalı. Bunu yaptığı takdirde Hamburg'u geçer. Son olarak da; Hamburg deplasman takımı muhabbeti yapılıyor. Be kardeşim Galatasaray'da Sami Yen takımı... Son not ise kalecilere yazalım. Rost ve De Sanctis aynı ayarda adamlar. İkisi turu de getirebilir ya da götürebilir.

0 yorum: