21 Mart 2009 Cumartesi

21.03.2009 Cumartesi Sonu Futbol

Günün en flaş skoru Fulham'dan geldi. Liverpool'dan evinde 4 yiyen Man. United Fulham deplasmanında 18. Dakikada 10 kişi kaldı ve maçı 2-0 kaybetti.

Londra Derbisi!
Tottenham evinde Chelsea'yi 1-0 ile geçti. (ikini yarıyı vakitsizlikten izlemedim) Aaron Lennon'ı oynatmamak üzerine takım kuran ruhsuz Chelsea az bile yedi! -Sevmiyorum abi bu adamları!- Premier League'in en hızlı takımlarından Tottenham kazanacak gibiydi zaten. Modric, hayvan gibi baskı yaptı, hayvan gibi koştu; golünü de atması beni sevindirdi açıkcası. Keane'e zaten hastayız, Darren Bent ve Ledley King'in insan olduğundan kıllanıyorum. Jermaine Jenas ve Aaron Lennon millî takıma lütfen! Seyircilerin arasında Capello da vardı, görmüştür umarım White Hart Lane'deki cevherleri.


Ligimiz adına en önemli maç ve UEFA'nın sitesinde de ilk sıraya koyulan Sivasspor-Beşiktaş maçının tek gollü beraberlikle bitmesi kimseyi mutlu edemedi belli ki. Trabzonspor, deplasmanda Antep'e kötü oyunuyla boyun eğdi. Bordo-Mavi'lilerin düşüşü devam ediyor.

Iaquinta'nın 2 gol ile başrolünü oynadığı Roma-Juventus karşılaşması1-4 sona erdi ve Siyah Beyazlılar ikinciliğe sağlam demir attı ve ev sahibi Roma UEFA kupasına razı olmaya başladı.


Bundesliga yine karman çorman hani. İlk beşdeki takımların skorları şöyle:

Arminia Biel. (0 - 3) Wolfsburg
Bayer Lever. (1 - 1) Eintracht Frankfurt
Bayern Munich (1 - 0) Karlsruhe
Hoffenheim (2 - 2) Hannover
Stuttgart (2 - 0) Hertha B

Lider Herta ile 5. Hoffenheim arasında sadece 5 puan fark var ve ilk beş (Hertha, Munih, Wolfsburg, Hamburg, Hoffenheim) sürekli değişecek gibi yine.

Fransa Ligi(Ligue 1), Almanya'dan beter! Bordeaux maç fazlasıyla tahta oturdu ancak altındaki takımlardan biri elbet indirecek onu yine. Liderin 7. Takım Rennes ile arasında sadece 5 puan fark var! Marsilya 2-0 önde bu yazı yazılırken ve şimdiden Bordeaux'u aşağıya indirdiler diyebiliriz.

0 yorum: