21 Mart 2009 Cumartesi

Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor / TSL 25. Hafta




Maç hakkında fazla bir şey demeye gerek yok aslında. Beşiktaş - Trabzonspor maçını hatırlayalım en son İnönü'de oynanan. Trabzon aynı o şekil. Sadece 4-5 kere daha çok pozisyona girmeye çalışmışlardır. Onun dışında Trabzonsporlu futbolcuların çoğu futbol adına ortaya bir şey koymadı. İş yine defansa düşmüştü ki Tabata, Murat Ceylan ve biraz da Mehmet Yozgatlı defansı yordu ve yıktı. Trabzon defansı özellikle kanatlardan bolca açık verdi. Cale ve Selçuk'un form kaybı inanılmaz şekilde artıyor.

Gaziantepspor beğenilen bir oyun sergiledi. Maçın belli bölümleri dışında topa sahip olmayı, kanattan gelmeyi, ortadan girmeyi, ara pasları, çalımlarla adam düşürmeyi... Kısacası gol atmak için yapılması gereken ne varsa yaptılar.

Trabzonspor dünkü Fenerbahçe gibi gol yedikten sonra atak yapmayı hatırladı, e hâliyle yetmedi. Çünkü karşılarında dünkü beraberlikle yetinmeyen Bursaspor benzeri, bir farkla yetinmeyen Gaziantepspor vardı. Hani derler ya maç 3 gün sürse yine bir şey değişmezdi; aynı o şekil. Gerçi son dakikada Selçuk'un kullandığı serbest vuruş çataldan dönmeseydi...

Neyse. Fulham, Man U karşısında 1-0 önde. Dakika 18'de penaltıdan golü buldular ve Scholes kırmızı kart gördü. Şüpheli paket sebebiyle yarım saat ertelenen Tottenham-Chelsea maçı beni bekler.

0 yorum: