31 Ağustos 2009 Pazartesi

Kör Galatasaray'a Gider, Badem Gözlü Olur





Gökhan Zan Beşiktaş kariyeri boyunca bu ülkenin en "sakat, bomba, yetersiz, kazma" stoperi ilan edilmedi mi? "Pozisyon bilgisi yok, taktik bilgisi sıfır..." diye konuşulmadı mı?

Şimdi bakıyorum her yerde adamı övmeye başladılar. Yanında Servet iki kişilik oynarken bir yere kadar kapatır Zan'ın hatalarını ama Zan yine de bildiğimiz Gökhan Zan'dır. Ah pardon, unutmuşum: Miilî takımın tandemi bu ikiliden oluşuyor. Millî takım da ortada zaten...

Yahu bir de bu adamı bir aralar Arsenal bile istemişti! Adamla Beşiktaş bile kontrat imzalamadı. Galatasaray bedavaya buldu(gerçi verilen maaşdan acısı çıkıyor bedavaya almanın); yanında da hazırda-uyumlusu Servet vardı diye aldılar bence. Servet olmazsa Galatasaray'ın tandeminde Gökhan Zan- XXXX ikilisini zor günler bekler.

Anektod: Geçen haftaki maçta bile Zan ayağının altından kaçırdı topu. Servet kademeye girdi de pozisyonu kurtardı. Gökhan Zan da Servet gibi bir patlama yapar mı...? Bence zor...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

bu abartma olayı sadece gökhan ile sınırlanmamalı bence. Örneğin sercan'ı manchesterın istemesi, arsenalin semihte ısrarı gibi gibi..

Tsinayac dedi ki...

beşiktaş küçük kulüptür küçük gelir galatasaray ve fener byük klüplerdir oyuncuyu büyütürler olay sadece bu...

Adsız dedi ki...

Gökhan'ın Servet gibi bir patlama yapması taraftarın desteğine bağlı. Bence yapacaktır o patlamayı.

Bay Kerahet dedi ki...

@tsinayac

neye göre Beşiktaş'ı küçük kulüp ilan ettin merak ediyorum

Bay Kerahet dedi ki...

@chao

sen öyle düşünüyor olabilirsin hocam bence zor. Dediğim gibi yanında Servet varken göze batmaz ama Servet'e bi' şey olursa işiniz zor taraftar olarak :)

zaten benm takıldığın şey gökhan'ın ne yapacağı değil. Beşiktaş'tayken nasıl eleştiriyordu biliyoruz ancak GS'ye gidince bir anda büyük futbolcu iladn edilmişti henüz maça çıkmadan.

AyDaN ve CenK dedi ki...

Ben Servet-Gökhan ikilisini önümüzdeki günlerde göreceğim. Galatasaray daha üzerine gelecek önemli bir takımla maç yapmadı. Bu defans ikilisi baskı yiyince hepimiz izler ve görürüz Gökhan Zan ne kadar iyi bir oyuncu..!

Adsız dedi ki...

@ Bay Kerahet

bjk neye göre küçüktür demişsin...

tsinayac'ın belirttiği gibi büyük futbolcu küçük gelir.

İnanmadın mı..

Gökhan zanı bırak

bkz.John carew, kleberson, ricardinho

hatta ve hatta okan koç

ve daha niceleri...

selametle

Adsız dedi ki...

@Tsiyanac ve adsız

Beşiktaş küçük takım demişsiniz diğerleri büyük demişsiniz.Sora biriniz bunları futbolculara bağlamış.

Ortega,Anelka,Rebrov ve Kezman dan bahsediyim bende o zaman biraz.Fenere geldiklerinde harikalar yarattılarda biz mi görmedik.Yoksa Beşiktaş'ın getirdiği yabancılar kadar kaliteli mi değillerdi?

Abel Xavier,Flavio Conceicao,Frank De Boer ve Lincoln isimleri de Galatasaray için geçerli.Büyük takımlardan(!) yıldız olarak geldiler paralarını alıp memleketlerine döndüler.

Sonra Beşiktaş küçük Fener büyüktü değilmi?
Son 20 yılda 2 takımın şampiyonluk sayıları eşit.Beşiktaş'ın 7 tane Türkiye kupası var ekstradan.Fenere gelince 26 yıllık özlem.Bu süreçte GSnin de 8 lig,6 kupa başarısı var.Gördügünüz gbi çokta BÜYÜK bir fark yok açıkcası.

AMA;

işte o basın yokmu basın.Rengarenk,cıvıl cıvıl olan.o saolsun, sizin böyle saçma sapan bir görüşe sahip olmanızı sağlıyor.

Had

Bay Kerahet dedi ki...

@tsinayac, adsız1, adsız2

tsinayac ve adsız: adsız 2 gereken cevabı vermiş sanırsam. ben bir şey demiyorum.