9 Eylül 2009 Çarşamba

65


Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumunda bu sezon satılmış olan kombine bilet sayısı. Evet 65. Hadi 70 olsun sizin hatırınıza. Türkiye'nin en modern 2-3 stadından birisinin, hemde kafaya oynamaya aday bir takımın sattığı kombine sayısı. Bu stad Eskişehir veya Bursa'da olacaktı ki Anadolu'da deplasman görecektik.

Daha da komik bir not vereyim. Bu stadın müdürü de görevinden alındı. Sinyor Terim'in zemini kötüydü demesi üzerine. Adam tekrar belediyedeki Fen işleri müdürlüğündeki işine dönmüş. Sen, Fen işleri müdürünü, Stat müdürü yaparsan adama ne suç bulursun ki? Bu arada 2 sene önce Yunanistan'a 1-0 yenilirken, Yunanlıların attığı golde top Ali Sami Yen'in kötü zemininde yerden bir parça sekmiş ve Yunan santraforun Volkan'ın üstünden topa vurabilmesini sağlamıştır. O zemine de laf edememişti Terim.

1 yorum:

TA dedi ki...

buda şunu göstermiştir.devlet insan için olmazsa olmaz işlerde etkin olmalıdır.tarım eğitim-sanayi vs. ama butür keyfi işlerde olmaması lazım.oluncada sonuç bu oluyor.yani bir yerde insanlar birşeye para harcarlar ve elde edilen gelir neyse ona göre o parayla birşeyler yaparsın.yani insanlar futbola meraklı değilse zorla bu işe meraklı olun diyemezsin.ve yatırım yapamazsın.burda iki yönlü hata var.hem futbola az ilgi gösteren şehire yatırım yapıyorsun hemde devlet eliyle bu yatırım oluyor.belki bursaya yapsan en azından bir yönüyle futbola ilgi olan şehir.belki biraz daha hoş görülür.kısaca devlet butür keyfi işlere girmemesi lazım.