7 Eylül 2009 Pazartesi

Yerli Hocalar vs Yabancı Hocalar #1 (Yabancılar 1-0 Yerliler)



Değişik bir seriye başlayayım dedim de aklıma geldi. Şu yerli hocalarla yabancı hocaları bi' kapıştıralım diyorum. Bakalım ne çıkacak.

6 yabancı, 12 yerli teknik adam var. Sayıda eşitlik olmadığı için "hoca başına puan" hesaplayarak kapıştırıyoruz hocaları.


Yerlilerin Hoca Başına Puanı: 4,4

Yabancıların Hoca Başına Puanı: 7


Görüldüğü gibi yabancı hocaların 2,6 puan gibi bir fazlası var. Bu fazlalığın birinci sebebi Rijkaard ve Daum, ikinci sebebi ise sıfır puan çeken teknik direktörlerin bolluğu. Gerçi Sivas-Denizli maçı sonrası 0 çeken bir takım eksilecek ama değişen pek de bir şey yok.

İlk 4 haftalık periyodun sonunda Yabancı Hocalar 1-0 öne geçiyor, hadi hayırlısı olsun diyelim

Şu hocaların tam listesini verelim bir de. Bir hata falan yoktur umarım.

Yerli Hocalar:
İBB : Abdullah Avcı, Manisaspor : Mesut Bakkal, Ankaragücü : Hikmet Karaman, Kayserispor : Tolunay Kafkas, Sivasspor : Bülent Uygun, Kasımpaşa : Yılmaz Vural, Denizlispor : Nurullah Sağlam, Beşiktaş : Mustafa Denizli, Bursaspor : Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor : Rıza Çalımbay, Diyarbakırspor : Ziya Doğan, Antalyaspor : Mehmet Özdilek

Yabancı Hocalar:
Galatasaray : Frank Rijkaard, Fenerbahçe : Christoph Daum, Ankaraspor : Jurgen Röber, Gençlerbirliği : Thomass Doll, Trabzonspor : Hugo Broos, Gaziantepspor : Jose Couceiro

Fotoğraf da Yılmaz Hoca'nın TSL'ye dönüşünün şerefine olsun (:

0 yorum: