12 Eylül 2009 Cumartesi

Yine Üzülmedik Taçsız Kral



Galatasaray efsanesi Metin Oktay'ın ertesi gün ölüm yıldönümüydü. Galatasaray onu anmak için "Bizi Sevenleri Üzmeyelim Baba" sloganının olduğu bantlarla çıkmıştı. İzmir'e nişanlısının yanına Galatasaray aşkı için gitmemek için söylediği sözdü bu. Onu anmak için de parçalı forma altına beyaz şort ile çıkmıştı. Kollarında da bantla.

Daha ilk kornerde golü atması Galatasaray'ın dengesini bozdu. Beşiktaş'ın değil. Orta sahasında Beşiktaş'ın geçtiğimiz haftalardaki sorununu çekti zaman zaman. İleri gidemedi. Oyunu yavaşlattı Galatasaray. "Çok gol yer bu şekilde" diye uyarılar yapılan Galatasaray savunması inanılmaz ofsaytta yakalattı Beşiktaş'ı. Oyun anlamında açık söyleyelim Galatasaray yürüdü, Beşiktaş koştu. Kaçırdı Serdar ile çokça. Daha ilginç olan ise pozisyona sokan tek adam da Serdar'dı. Sonrası adeta bir Lucescu golü gibi bir anda 4 adamla atağa çıkan Galatasaray, Rüştü'nün asisti ile 2'yi buldu. Orta sahasını Barış'la tutup bitirdi sonra da. Sonrası kontralarla gelen 3. Yürüyen Galatasaray, koşturan Beşiktaş'a 3 attı. Galatasaray'ın 3.bölgesi dediğimiz noktaya gelen her top inanılmaz bir tehlike. Arda topu alıp, enine sürmeye başlayınca dağılıyor Beşiktaş savunması. 4 hafta da 1 gol yiyerek savunmanın timsali diye anılan Beşiktaş ise 3 gol yedi. Alarm alarm denilen Galatasaray savunması ise gol yemedi.

5'te 5. Güzel güzel.. Yürüyen Arda, yürüyen Kewell, biraz çabalayan Keita ile 3 oldu. Bi' formda olsalar keşke. Baros vardı bugün. Kralın gününde kral vardı.

0 yorum: