9 Eylül 2009 Çarşamba

Adana Demirspor-Livorno || Google Bile Anladı, Bi' Siz Anlamadınız!



Livorno'nun ya da Adana Demirspor'un herhangi bir maçının TV'de gösterilmemesini anlarım ancak bu maç sembol bir maçtır. Bu sembolü görmezden gelmek de korkaklıktır başka bir şey de değil. Tıpkı koca memleketin "komünist" kelimesinden korkması gibi. Futbolda böyle bir sembolün olması renktir, farklılıktır, çeşitliliktir. Bunu desteklemek de her taraftarın işine gelmesi gerekir bence. Ne Adana'nın tarihin bilirim, ne de önemli olaylarını. Hatta Türk Futboluna Fatih Terim'i kazandırdığı için antipati beslemem bile olağandır, sevmem Fatih Hoca'yı. Ancaaak, Adana Demirspor'a sempati duymak sosyalistlikse en büyük sosyalist de benim! Neyin itirazıdır bu arkadaş?

Görselden de anlayacağınız gibi Adana Demirspor-Livorno karşılaşması bir olaydır arkadaş. Google bile anladı, bir siz anlayamadınız! (Bu da işin eprisi olsun, içindeki gerçeğiyle tabii) İnsalar bayağı bir görsel araması yapmışlar maça ulaşmak için belli ki. Vatandaşın talebi vardı da pek sevgili medya kuruluşlarımız sağ olsunlar, her şey para bu ruhunu .... dünyasında!

Bu arada dünkü bildiri olayını planlayan Franchi, Tanju ve Hüseyin'e çok teşekkürler. 


Not: Ne ailemden ne de çevremden sosyalist bir gelenek görmüşüm, ne de öyle bir hevesim olmuş. Hiçbir siyasi kalıp da beni içine alamaz. Sağmış, solmuş vs.

0 yorum: