12 Eylül 2009 Cumartesi

Kim Ne Kazanır?





Beşiktaş:


Geçen sezonun iki kupalı şampiyonu olduğunu hatırlatır akşam kazanırsa. Bunun yanında da 4 haftada baskılar sonucu yitirilen özgüveni kazanır. Maçın kilit adamı olursa eğer bir de Tabata kazanır. Şampiyonlar Liginde ülkemizin tek temsilcisi Avrupa yoluna başlarken biraz daha motivasyon kazanır. Beşiktaş'ın kazanması bir yandan da Mustafa Denizli'nin kredi kazanması olacaktır. Kurt Hoca bir yolunu bulur bu maçı kazanır... sa.

Galatasaray:

Geçen sezonun kötü izlerini sonuna kadar sildiğini ispatlar. İlk önemli mücadelesine evinde çıkmanın avantajını elini bulunduran takım, kimilerini susturma hakkını kazanır. Doğal olarak herkes 3. - 4. sınıf takımlara dörder beşer sallayan Galatasaray'ın büyük takımlar önünde ne yapacağını merak ediyordu, bu maç merakları büyük oranda silecektir. Tabii bu iş rehavete dönerse yanında bir de eksi kazanır. Alınacak ilk mağlubiyette muhabbet döner dolaşır buraya gelir. Önemli bir puan farkı kazanır Galatasaray.

Fenerbahçe:

Maçın beraberlikle ya da deplasman takımının galibiyetiyle bitmesi halinde uzun süre sonra "net olarak" liderlik koltuğunu kazanır. Fenerbahçeliler bol bol dua edecektir bu akşam. Kaldı ki onların da işi kolay sayılmaz bu hafta, Bursa deplasmanı zordur. Ancak 3'de 2 onlar kazanıyor bu akşam, beraberlikde ya da Bekşiktaş'ın kazanmasında.

0 yorum: