5 Nisan 2010 Pazartesi

Papatyam Attı 5 Oldu


Star Tv'ye, daha doğrusu D-Smart ailesine adlarının haklarını verip "Smart" olduklarından dolayı bravo. Yarın akşam Barcelona - Arsenal maçını izlemek isteyenler Messi yerine Metin Akpınar izleyecekler. Maçı izlemek isteyenlere bir kaç uluslararası yayın kanalı vereyim de sövmesinler, zorunluluktan Papatyam izlemesinler. Seveni de olabilir, güzel dizidir.

C+ France , Nederland 3 , Nova TV (Croatia) , NTV+ Sport , Rustavi 2 , Sky Calcio 2 , Sky Sports 2 (uk) , Sport 5 , TV3 (Ireland) , TVE La Primera , TV3+ Denmark , Sport TV1 , Sport 1 (Ukr) , CT4 Sport , TSR 2 , RTS 1 Serbia , RTRS , Sport 1.1 (Ned) , 2BE , Futbol Smart , HD Smart , STV 3 Slovakia , Viasat Football (Swe) , RSI La 2 , Sky Sport 1 (Germany) , Sky Sport Info (Portal) , SF Info , Club RTL , Viasat Sport Baltic (lt) , Viasat Football (Nor) , TV6 Lithuania

Bunlar elimde yok, bir bilgisayarım bir de internetim var diyenler için ise yarın itibariyle gerek yardımcı programlar ile gerekte programsız izleme imkânı ile; http://www.rojadirecta.com/ veya http://atdhe.net/ adresinden maçı izleme imkanınız var. Azerice Lider Tv ve Gürcüce Rustavi 2 bulunması kolay olan kanallardır.

1 yorum:

SirEvo dedi ki...

Bi şampiyonlar ligimiz var, onu da resmen piç etti adiler.