4 Nisan 2010 Pazar

Fenerbahçe - Kayserispor


Fotoğraf, Fenerbahçe maçı sırasında Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nı izleyen seyircilerin statta görüntüsü. Fenerbahçe'lilerin bugün sahada oynanan futbolu 2.plana attığını söyleyebilirim rahatlıkla. Voleybol bugün onların resmi sporuydu. O da koskoca sezonda alınan 1. (yazıyla birinci, ilk) mağlubiyet ile hüsran oldu. Gelelim yeşil sahaya...

Fenerbahçe, maçın ilk anından son anına kadar maçı kaybetmeyeceğini gösterdi. Yani klasik Daum Fenerbahçe'si vardı sahada. Tam kadroydu uzun zaman sonra. Güiza'ya kadar. Güiza çıkıp yerine Gökhan Ünal girince, o da ayağının tozu ile golü atınca maçı o an kopardı. Hoş, attığı golde de Alex ofsayt. Kayserispor'a 2.kez bu sene gol attı Gökhan. Trabzon'da da atmıştı.

2.yarının ilk dakikalarında da yine klasik bir Fenerbahçe golü oldu. Alex - Lugano, 2-0. Penaltı noktasından vurdu kafayla bu kez Lugano. Sonrası Fenerbahçe kontrolünde geçen bir mücadele.

Kayserispor, Antalyaspor'a kaybettiğinden beri ligde gün yüzü görmedi desek yeridir. Geçen hafta Trabzonspor'a karşı tek atakta maçı kazansalar da, bu hafta eskiye döndüler. Bursaspor'u sahadan silebilecek bir kapasite vardı bu takımda zamanında.

Fenerbahçe ise gol yemiyor. Bilica - Lugano'dan beri gol yememe bir alışkanlık oldu takımda. Haftaya da BAY Fenerbahçe. Beşiktaş maçı ardından geliyor.

0 yorum: