10 Nisan 2010 Cumartesi

O Değil de Bi' Beşiktaş - Trabzon Maçı Vardı. O Ne Oldu ?


Her yerde Real Madrid - Barcelona. Biz bile tema değiştirdik. Lakin, ligde haftanın maçına bakmadık bile. Biraz bakalım.

Ligin en kritik S virajının birinci dönemecinde Beşiktaş. Matteo Ferrari'siz savunma yapmak ile hücumda Ekrem'den faydalanmak arasında bir yerde. Bu takımın canı, cananı, bütün varlığı Fabian Ernst. Bütün takım Bobo hariç askerlerden kurulu olunca Beşiktaş cephesinde bu takımın en kritik adamı Ernst oluyor. Çünkü defansta her topa basıp, katıldığı her atakta rakibi baskı altına alıyor. Es-Es maçında 2-0 iken ileride basıp, hücuma daha çok katılmış ve maçı çevirilmesinde aslan payını almıştı.

Diğer tarafta da bir tabur Trabzonspor topçusu ile Trabzon. Büyük takıma 1 boy küçük adamlar ile küçük takımlara 2 boy büyük adamların karması "Trabzonspor Topçusu" demek. 10 asker + Alanzinho dizilişi ile sahada olacaklar. Basacaklar, ısıracaklar, oynayacaklar Alanzinho veya sürpriz bir adamın yardımı ile skor arayacaklar. Golü bulurlarsa da geriye çekilip, rakibe pres yaparak, taze kanlar ile oyunu tutacaklar.

Beşiktaş'ın ilk 7 sıradaki takımlarla oynadığı her maç izlenmeye değer oldu bu sene. Bu maçta öyle olacaktır. Bir El Clasico vaad etmiyor ama ortalamanın üstünde bir mücadele izleyeceğiz gibi.

0 yorum: