7 Mart 2009 Cumartesi

Suçlusu Kim?





Uğur Uçar, Servet Çetin, Tobias Linderoth, Mehmet Topal, Emre Güngör an itibariyle önemli eksikler. Sezon başından beri her hafta en az 4 sakat futbolcu bulunuyor Galatasaray'da. Gerçi Uğur sakatlıktan çıktı deniliyor ancak Uğur form tutana kadar sezon biterse şaşırmam. Son olarak da Kewell'ın ayağında ödem oluşmuş Bursaspor maçında aldığı darbe sonucu. Kendisi uzun süren sakatlıktan yeni çıkmıştı. Toparlanmadan bir darbe daha alması uzun dönem bir sakatlık dahi bile getirebilir ve hem Hamburg maçı öncesi hem de ligin kritik haftalarında takımını yalnız bırakmak zorunda kalabilir. (Maşallah diyelim nazar değmesin adama) Meira da sakatlanmış aynı maçta, boynuna bir şeyler olmuş. Ancak ikinci 45 dakikayı da ağrılarına rağmen kapatmış. Transfer dedikoduları sonrası iyi bir fırsat olmuş Meira için. Bülent Korkmaz'ın seveceği aksiyonlar.

Neyse konu dağılmadan: Bunların suçlusu kim?

Sağlık ekibi mi desek, kasap futbolcular mı desek, bozuk zeminler mi desek... E aynı kasaplar kalan 17 takımın maçlarında da oynuyor, aynı zeminlerde başkaları da maç yapıyor. Geriye Sağlık Ekibi kalıyor. E ama bu geyik sezon başından beri yapıldığına göre yöneticiler de eşek değil ya; vardır bi' bildikleri sağlık ekibi hakkında.

Şans diyelim bence, şanssızlık daha doğrusu.

2 yorum:

Mucoid dedi ki...

güzel bir yazı fakat yazınıza resim olarak Türk kızılayı varken bunu koymanız olmamış bence..

saygılar..

Bay Kerahet dedi ki...

kızıl haç olmasının esprisi "savaş" çıkışlı bir örgüt olması. (1963 solferino savaşı)savaş derken... anlamışsındır esprisini işte ;)