6 Mart 2009 Cuma

Bursaspor'un 3 golü!




Bursaspor 3 gol attı adeta. İlk yarı sahada biraz da olsa mücadele vardı ancak ikinci yarıda Bursaspor sahaya ağırlığını koydu. Bu aralar hızlı bir fikstüre girecek olan Galatasaray, Arda gibi bir yıldızından eksik hâlde umut vermedi açıkcası.

İlk golde Kewell topu mükemmel kesti, Bursalı Volkan Baros'un pozisyonunu iyi bozdu ancak bu sefer golü kendi kalesine attı ve kaleci Ivankov'un yapacak pek bir şeyi kalmamıştı. Erken gol bulan Galatasaray topa daha çok sahip olsa da Bursa iyi bir mücadele ortaya koydu 31. Dakikada yediği komik gole kadar. Kaleci Ivankov topu Aydın'a çarptırdı ve bir gol de o kendi kalesine atmış oldu. Aydın bir yere kadar baskı yaptı ve golü biraz da olsa haketti diyebiliriz ancak Ivankov'un goldeki payı %90 falandır herhalde. İkinci yarı sahada Bursaspor ve yalnız adam Lincoln vardı. Ertuğrul tüm kozlarını sahaya sürdü ancak yine de 2. Golü... Pardon, 4. golü bulmayı başaramadı. Bireysel hatalar Bursa'yı yıktı diyebiliriz.

Lincoln ile Arda yıllardır aynı takımda mı oynuyorlar anlamadım gitti. Beraberken ikisi de iyi iş çıkarıyor ve birbirlerini tamamlıyorlar ancak sahada biri olmadığında diğeri yalnız kalıyor. Ayhan Akman mücadelesine devam ediyor ve futbolunun son yıllarında Galatasaray kaptanlığı görevini layıkıyla yerine getiriyor. Serkan Kurtuluş iyi iş çıkardı, Sabri'den bıkan Galatasaray camiası bu akşam bir umut ışığı görmüş olabilir. Tabii Kurtuluş biraderler bir anda parlayıp sonra ortadan kaybolabiliyorlar; abisinden daha şanslı olur umarım. Bursaspor'un 10 numarı Volkan Şen de bu akşam iyi çalıştı ancak daha gelişmesi lazım.

0 yorum: