13 Mart 2009 Cuma

Gündem Yine Jose Mourinho

Tüm internet siteleri ve gazeteler yine Jose'yi markaja aldı. Şampiyonlar Ligi'nde Man U yenilgisi ardından zaten Jose'nin açığını bulmak için tutuşan basın başladı bombalamaya. Tabii Mourinho başlattı bunlar diyebiliriz. Yani sokak ağzında: "Önce o vurdu!".

Maçtan sonra Mourinho açıklama yapmıştı:" İtalyanlar elenmemizden oldukça memnun" diye. Muhtemelen bu açıklamadan yarım saat sonra falan bir olay daha oldu iddialara göre: "Mourinho taraftar dövdü!"

Takım otobüsünün yanında bir taraftarı görmüş Mourinho, önce tartışmışlar ve sonra Mourinho bir tane geçirmiş adama. Manchester polisi de soruşturma başlatmış. Yakın zamanda tekrar İngiltere'ye döneceği ihtimali konuşulurken Mourinho'nun bu haberler manidar!


Yakın zamanda dönme ihtimali derken... Zaten Mourinho'nun İnter'den dönüş yapacağı tahmin ediliyordu. En son taraftarlar antrenman sahasına "Portekizli yalancı, Milan'dan git!" yazılı bir pankart bırakmış. Bay Karizma'ya yakışmayacak hareketler. Bence de gitsin Mourinho; Ada'ya.
Tabii Barcelona dedikoduları da dönüyor.

Fergie, Hiddink, Wenger, Rafa gibi moron adamların arasına giderse renk katar.

Tabii giderse bunlardan birinin tahtıne gidecekdir büyük ihtimal. Tek bir korkum var; Man City'e gitmen. Tek bir isteğim var: Liverpool'a gitmen. "Mavi" renk Chelsea'de tutmuştu belki ancak İnter'de yaramadı, Liverpool Kırmızısını dene. (:

1 yorum:

Angélique dedi ki...

Liverpool'a geeeel! Asla yalnız yürümezsin Jose'm :P