19 Ekim 2010 Salı

Resimler Arasındaki Fark


Sezona kötü başlamış Lyon. Kendi sahasında St.Etienne'ye 1-0 kaybediyor. O zamana kadar ligde tek galibiyetleri var. Attığı gol bir elin parmakları kadar bile değil. St.Etienne'ye ise 10 küsür senedir mağlup olmamış ne içeride ne dışarıda. Taraftar Puel'in kellesini istiyor. Jean-Michel Aulas, gidiyor taraftarın yanına. Puel'e destek vermelerini, medyanın gazına gelmemelerini istiyor. Puel'i takımda tutuyor. Puel ise buna karşılık vererek 2 lig maçında 2 galibiyet alıyor. Şampiyonlar Ligi'nde de İsrail deplasmanında kazanıyor.

Sezona kötü başlamış Bayern Münih. Kendi sahasında Mainz'e kaybetmiş. Werder Bremen'e, Köln'e gol atamamış sahasında. Üstüne kendisine posta koyan Demichelis'i de tek hamlede kesmiş ve bir daha oynatmamış bir Van Gaal. Dortmund deplasmanında da 2-0 kaybediyor. Belki de Münih'in manevi olarak en önemli maçıdır Dortmund maçları. Onu da kaybediyor. 7 maçta 8 puan toplayan Van Gaal'in sözleşmesi hemen uzatılıyor. Bitirilmiyor. Uzatılıyor.

Sezona kötü başlamış Galatasaray. Durumu malum. Başkanı konuşuyor: "Fransa'dan Lyon'u, Almanya'dan Bayern Münih'i örnek alıyoruz"

Başka sorum yok hakim bey...

4 yorum:

mirmak dedi ki...

Lanet olsun bu yönetemeyenlere, vizyonsuzlara!

Burak Kereci dedi ki...

Peki Rijkaard kendisine posta koyanlara niye tepkisini koymuyor??? Bu soru bugün için değil,en başından beri.Beni sabote ettiler dediği adamların bunu sezon başından beri yaptığını görmesine rağmen neden hala onları oynatıyor? 11 tane genç adamla çıksa sahaya kim itiraz edebilir? Bunları yapsaydı o zaman arkasında durmak mantıklı olurdu,en azından benim için...

David Aames dedi ki...

Sadece resim sayfalarca yazıya bedel!!!

Arif dedi ki...

Sanırım, Mourinho, Capello ve Van Gaal da gelip, tazminatlarını aldıktan sonra bu işten vazgeçecek Türk Futbolu.Ha bir de Fatih Terim var.