22 Ekim 2010 Cuma

Üzülüyoruz be Dayı




Aman yanlış olmasın. Suçlu falan bile aramıyorum artık o derece. Skordan öte üzüntüm varsa ne olayım be Dayı. İçeride bu kadar kaybetmek koyuyor ama "bir umudum sensin, anlıyor musun?". Hani şu tribünde söylediğimiz romantik laflarımız değil. Ciddi anlamda umudum sende Dayı.

Mustafa Denizli'yi hâlâ severim o ayrı. Ama Müdür'ün maçlarında skordan başka bir şey kafada olmadığından puan kayıplarında sinir krizleri geliyordu kolayca. Ancak Dayı öyle bir ortam yarattı ki, puan tablosunu alıp elime bakmışlığım kaç keredir bu sezon bilmiyorum. Hatalarıyla doğrularıyla yeni bir şeyler yaratıyor dayı. Biz Beşiktaşlılar sahip çıkalım. Önümüzde daha taptaze bir Rijkaard örneği var. Gerçi bunu bizden önce engelleyecek olan takım elbiseli tayfadır. Umarım GS'nin son 1 senedir yaşadıklarından ders almışlardır.

Ali Kuçik, itiraf etmek gerekirse altyapının çok şey beklediğim elemanlarından değil. Ama Holosko'ya gösterilen sabır ona gösterilsin. Necip'in yolu Premier Lig olsun. Ama 30'undan sonra geri gelip Nihat olmasın. Tabata, bir İbrahim Üzülmez kadar Brezilyalı olsun. Beşiktaş'ın kalecisi hafiften Cenk olsun. Nobre mi? Sözleşmesi bittiği an bize uzak, Alex'in önüne santrafor olsun. Bobo, yeni sözleşmen uygun şartlarda uzun vadeli olsun koçum. Haddimiz değil ancak Fabian'a tavsiye, bir maç kötü oyna da insan olduğunu hatırlayalım. Sonuçta 1-2-3 gol yetmez, 4-5-6 olsun; ama artık çabucak birileri koysun.

Başlığı "Üzülüyoruz" diye attık ama, böyle üzüntünün başımızın üstünde yeri var. Ben hayatımda bu kadar istikrarlı şekilde pozitif oynayan Beşiktaş izlediğimi bilmem. "1,2,3 gol yetmez" efsane olmaktan öteye geçsin istiyorum hayatımda. Güzel olan tarafı dayı da bunu istiyor sağ olsun.

7 yorum:

SirEvo dedi ki...

Abicim pozitif nedir? Pozisyon yaratamadık maç boyu. 9 kişi kalmasalar gol atamayacağız. Sabır sabır diyorsunuz, ne zamana kadar sabrediyoruz, hele bi diyin. :D

Bay Kerahet dedi ki...

valla o pozitif durumu sen göremediysen ne diyeyim evrim :)

şu an "yetersizlik" sözkonusu. schuster'in kendi takımını yaratmasını bekleyelim diyoruz. sistem olarak oturmasının yanında uygun oyuncuları da bulması lazım. sabret sen bir şey olmaz ;)

Arif dedi ki...

Beşiktaşlı taraftarlar fazla umutlu sanki, ya da fazla iyimser.Önümüzdeki sezon için olsa anlaşılabilir de,bu sezon Gutilere Q7lere rağmen çok şey beklememek lazım Beşiktaş'tan derim.Ha diyorsanız bu takım 1 sezon sonra 2 sezon sonra Dayı'nın becerisiyle biyerler gelecek.Eyvallah.Ama 2010-2011 sezonu kupalı, avrupada başarılı filan bir sezon olmayacak bence.

SirEvo dedi ki...

Avrupa'da başarı ne zaman olmuştu şimdi olacak? Hele ligde başarılı olalım.

anilka23 dedi ki...

nobre'yi ''savaşçı mc'' modunda kullansa yaaa. o bölgede daha etkili yeminlen.

pecuchet dedi ki...

tüm problem murat eyoboğlu' nun bir canlı yayında "şimdi hıncal abiye katılıyorum" diyerek cümleye başlayamamasından kaynaklanıyor bence.

Sentimentalleşiyor! durduramıyoruz.


OLM BEŞİKTAŞIN NESİ VAR LAN! KUŞTEPE GİBİSİNİZ AMINAKOYİM, ARKADA KOCA GÖKDELENLER; İÇERDE HER TARAF GECEKONDU... SAĞ BEKİN YOK, SOL BEKİNİN TAKIMA KATKISI BİR VAR BİR YOK (HALA MUAMMA) ÖBÜR YANDAN SAHAYA KAĞIT ÜZERİNDE ÇIKTIĞI GİBİ DE OYNAYAMIYORSUNUZ... EE İSTKİKRAR KELİMESİ EĞER BEŞİKTAŞ'IN BİR SEMTİ DEĞİLSE; O ZAMAN BEŞİKTAŞ İLE İSTİKRAR FİLAN PEK YAN YANA GELEMİYO MAALESEF. HAA, KABULÜM; ŞUSTER, GUTİ, KUARESMA FİLAN GÜZEL HEYECANLAR DA; 15 KİŞİLİK KADROLU TAKIMSINIZ VE BİZ O HEYECANLARI DA ÇOK GÖRDÜK!

Bay Kerahet dedi ki...

pecuchet sen kimsin amınakoyim?