2 Ağustos 2010 Pazartesi

Bu Milan Aptal, Salak, Gerizekalı, Beyinsiz Bir Kulüp mü ?


2009 - 2010 Sezonunun 10.haftasından sonuna kadar; Milan, Rijkaard'ı istiyor.

2010 - 2011 Sezonu başlamadan; Milan, Elano Blumer için transfer teklifi yapacak. Ya para ya da Huntelaar + Para verecek Milan.

2010 - 2011 Sezonu Başlamadan; Milan, Galatasaray'ın satın alma opsiyonu kendinde olmasına rağmen, çok bilmişlerin iş yapmaz deyip, Haldun Üstünel'i temizleme planından dolayı sözleşme yapılmayan Gio Dos Santos'u da istiyor.

Rijkaard, Elano, Gio. 3 tane itin ağzından sokulup, çıkartılmadığı yeri kalmayan ismi. Kimilerine göre kulüpten içeri bile girmemesi gereken 3 ismi. 3'ünün de ortak talibi hep Milan. Ya Milan salak, aptal, beyinsiz bir kulüp ve kala kala bu isimlere kaldı. 2.ihtimal İtalya topraklarında 2.bir Milan takımı daha var. 3.ihtimal bu 3'lüyü çamurlayanlar ertesi gün yine bu 3'lüyü aynı kulübe gönderecek kadar hayal gücüne ve yaratıcılığa sahip.

Bir ihtimal daha var. O da; Haldun Bey, zamanında iyi transfer yaptı mıı dersiiin. Ramiz Dayı tonunda söyleyeceksiniz burayı.

1 yorum:

Great White dedi ki...

Aptal ya da beyinsiz olmaları konusunda bir şey diyemem ama Milan takımının son yıllarda giderek büyük bir düşüş içerisine girdiğini ve halihazırdaki kadrosunun da içler acısı bir halde (Avrupa devi kriterine göre)olduğunu söyleyebilirim..

Zaten son yıllarda transfer ettikleri futbolcuların da (kariyerinin sonlarındaki Ronaldinho hariç) Elano ya da Dos Santos' dan hallice olduklarını söyleyemeyiz yani..