6 Ağustos 2010 Cuma

Avrupa Ligi Kuraları




UEFA.com'dan

Beşiktaş ve Galatasaray daha şanslı. Fenerbahçe biraz daha zor bir kura çekti diyebiliriz. Trabzonspor için böyle olmasını istemezdik. Bir mucize bekliyoruz, inşallah gerçekleşir. Şenol Hoca'yı zor günler bekliyor. 13 gün sonra ilk maç. Geçen seneki kadronun üstüne bir şeyler eklemek için en önemli hamle gelmediği sürece mucize çok çok uzak. O hamle de bir türlü gelmeyen santrafor. Makukula, Altidore derken iş Umut'un ayaklarına kalacak sanırım. Bekleyip göreceğiz.

Beşiktaş'ın rakipi, kendi ligini domine eden bir ekip. Olası bir kayıp, iş kazasından başka bir şey olamaz. Normal şartlarda geçilecek bir turdur. Schuster bu turu da halledecektir. Galatasaray'ın rakibinin adını listeye bir kez daha bakmadan yazamayacağım. Öyle bir şey işte.

anektod:

PAOK-Fenerbahçe-Beşiktaş-Helsinki Hattı

PAOK-Beşiktaş bağlantısını söylemeye gerek yok. İstanbul'dan gidenler, Beşiktaşlılar, Karakartallar, Siyah Beyaz... Taraftarlar arasındaki bağı falan. Fenerbahçe ezeli rakibinin bir kardeşi ile adeta "derbi" havasında tur arayacak.

Bir diğer ilginç nokta ise Helsinki ile Fenerbahçe arasındaki bağ. İki takım da 1907 yılında kuruldu. Paok'un kontrası oldu adeta. Sadece rastlantı tabii. PAOK-Çarşı bağı gibi gerçek değil. Sadece anektod işte.


0 yorum: