3 Ağustos 2010 Salı

Tehlikenin Farkında mısınız ?


2010 - Ocak "Hakemlerin kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor. İleride büyük hatalar yapılırsa hesabı zor verilir. Bu hakemlerle bu lig bitmez"

2010 - Şubat "Hakemler, devre arasında kampta ne yapmışlar? Bariz form düşüklüğü yaşayan isimler var. MHK ne yapıyor? Oğuz Sarvan ne yaptı?"

2010 - Mart "Hakemlerin, hem de bu kadar bariz hata yapan hakemlerin, kararların lehine işlediği takımın maçlarına verilmesi inanılmaz. Mhk uyuyor mu? Oğuz Sarvan uyuyor mu?"

2010 - Nisan "Hüseyin Göcek gibi bir bombanın lig kaderini değiştirecek derbiyi bu şekilde yönetmesi, hem de daha önce defalarca söylenmesine rağmen, kabul edilemez. Oğuz Sarvan işini yapmamaktadır. Hakemlik müessesine güven kalmamıştır. İstifa etmelidir. Hem de derhal"

2010 - Mayıs "Oğuz Sarvan. MHK. Hakemler. Ne diyelim ki. Lig biter bitmez kendisine yakışan, istifa etmesi ve Federasyonun önünü açmasıdır. Daha da söylenecek söz yoktur"

Denildi. Dendi. Dedik. Peki sonra ne oldu? Bursa'dan gol haberi geldi. Gol gelmedi. Daum gitti. Stat yandı. Stat yangınının dumanına, anons yapan adamın arkasına saklanan, gizlenen, ortadan kaybolan Oğuz Sarvan 16 Temmuz tarihinde; "hakemlerimiz her sene daha iyiye gidiyor" dedi. 3 Ağustos günü MHK Başkanı sıfatı ile Trabzonspor'u ziyaret etti.

Yani; ne görevden alındı. Ne istifa etti. Yaa.

0 yorum: