17 Nisan 2010 Cumartesi

Şampiyonluğa Yürümek


Evet, Galatasaray yapıyor bunu. Lâkin sorun şu. Bursaspor ve Fenerbahçe "koşuyor". Bursa'yı izleyince şimdi atmazsa, 10 dakika sonra atar, 10 olmazsa 15 olur diyorsunuz. Isırıyorlar, koşuyorlar, basıyorlar. Oraya buraya ayak, kafa sokuyorlar ve en azından top çarpıp giriyor. Galatasaray ise yürüyor adeta. 1-0'a kadar üstün bir oyun. Sonrasında 1-1 olmazsa ölecek hastalığı. Bugün Baros vardı da 2-0 oldu. Olmasa yine 1-1 bitecekti.

2.gol de "Total Futbol" tanımının örneği. Lakin işi tersinden anlayan bir örneği. Korner organizasyonunu 6 aydır beceremeyen Galatasaray, içeri kessem yine bize dönecek diyerek resimdeki şablonu yaptı. Biraz sahada dolandırıp gol atınca, 2-0 da olunda bu kez "Topal Futbol" çıktı sahaya. Tek o da değil. Allah'a emanet 2 bekin asisti ile attı golü Topal.

Neticede Galatasaray kazandı. 15 dakika kanser etti. Öyle bir maç işte. Haftaya da Bursa var. Kısmetse Buşker ile statta izleriz onu da...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

valla macı dikkatle izledim..
sorun ne topalda nede beklerde...
sorun bu gün sahada takımı resmen 9 kişi oynatan elano ve gio da..
lafın özü sizin 'KOŞUYORLAR' kelimesinde gizli zaten...2 kişi koşmayınca bunlar oluyor vede cok desteklememe rağmen hoca beni hayal kırıklığına uğratıyor acıkcası...

Unknown dedi ki...

Bütün sene boyunca hastalıgımızda buydu zaten. Öne geçiyoruz ve geriye çekiliyoruz ve sonrasındada golü yiyorrz. Barosun yoklugunda bu hep böle oldu bugun allahtan o vardıda 2. golu bulduk.
Yanlız gecen haftalara gore takımda bir toparlanma gördüm. Futbolcular daha istekliydi. Uzun zaman sonra butun futbolcular mücadele etti.
Korner organizasyonları ise 6 aydan beri beceremeyen bir gs yok, korner organizasyonloarını yıllardır beceremeyen bir gs var.
Sonuc olarak, mucadele acısından bakacaksak son 1.5 aydır izledigim en iyi takımı seyrettim bugun sahada..