11 Nisan 2010 Pazar

Ultraslan Çatısı Altındaki 3-5 Çapulcu


Konyaspor maçı arefesiydi ve haber kaynakları şöyle bir haber geçiyordu. "Galatasaray tribün liderlerinden Alpaslan Dikmen bayram ziyareti için Bursa'ya giderken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti" Aslında o gün o kazada hayatını kaybeden Ultraslan oluşumu idi. Bugün öğrendik.

Galatasaray bugün rakiplerinin yardımı ile yine kritik bir maça çıkıyor. Kazanırsa Şampiyonlar Ligi potasına girecek ve rakiplerinin karşılaşmalarına göre ligi belki de sezon sonunda ilk 2'de bitirecek. Galatasaray'ın taraftar grubu Ultraslan ise resmi sitesinden bir açıklama yayınlıyor. İlk 5 dakika susma eylemi diye. Tamam. Kabul edilebilir bu da. "Karşılıksız destek" lafları edilirken bunu görmeyelim hadi. "Maçtan sonra disko, otelde kumar var" gibi bir şey de değil çünkü. Bir yere kadar anlaşılabilir bir tepki. Peki bugün ortaya çıkan ne? 2 tane lise ergeni, muhtemelen boş dersin birisinde arka sıraya geçip telefona da ses kaydedip, Arda Turan'a ve takıma giydirmiş. Kime? Arda'ya. Ne diye? Sinema kapattı diye. Kaptan'a. Galatasaray takımının kaptanına, 3-5 tane zat-ı şahane "ruhsuz" diye "sinema kapattı" diye hem de resmi siteden giydiriyor. Ruhsuz dediğiniz adamın ısınmak için eğilememesine rağmen sırf sizden birisi gibi düşündüğü için sakat sakat oynadığı için, İ.B.B maçında kalp spazmı geçirdiği için, Hamburg maçında ayağı delik oynadığı için, Fenerbahçe kupa maçında golden, Ümit'in golünden sonra sevinçten formasını çıkartıp arkadaşları yerine tribünlere koşan adam olduğu için Ruhsuz. Onlara göre ruhsuz bu adam. Bu yaptıklarını görmek yerine skor taraftarı gibi davranıyor 3-5 çapulcu. Adamın sevgilisinden size ne? Peygamber mi olmalı büyük takım futbolcusu ? Sevgiliniz Sinem Kobal olsa kokoreççiye mi götüreceksiniz?

Ruhsuzlukmuş. Ruhla kim ligi lider götürmüş? Borussia Dortmund'lular yıksın stadı o zaman. St.Pauli'liler Atlethic Bilbao'lular her sene 3 kupa alsın. Manchester'lılar Rooney'i "nasıl bira içiyorsun sakat değil misin" diye dövsün bugün. Real'liler "nasıl Paris Hilton ile gezersin" diye Ronaldo'nun saçını kessin Alcorcon'a elendikten sonra.

Alpaslan Dikmen'in ruhu şad olsun. Umarım bugünleri "görmüyordur" gittiği yerden...

not: Baştan belirteyim de, yazının muhattabı Ultraslan adını kullanıp takıma bunları yapan 3-5 kişiyedir...

0 yorum: