6 Nisan 2009 Pazartesi

Batuhan'ı İstanbul'a Getirmeyin!



... Eh tabii bunlar birçoklarının bildiği şeyler. Müsadenizle kimsenin bilmediği bir şeyi anlatayım. Eskişehirspor, Kadıköy deplasmanına geldiğinde Batuhan ve Youla Beşiktaş'daki Conrad Hotel'de ne arıyorlardı? Yanlarında bir de siyahi bir hatunla lobide neler çeviriyorlardı? Tamam, sahada iyi bir ikiliydiler de, aynı golleri saha dışında da beraber mi atıyorlardı?

Otelde bir Beşiktaş futbolcusuna yakışmayacak tavırlar, sağa sola küfürler falan. N'oluyor Batugol sana? Anadolu takımlarından Beşiktaş'a gelen abilerin gece hayatlarıyla kaybolurken sen burada yetişen bir çocuk olarak bunları yapıyorsun ya... Yakışmıyor Batuhan!

Yazının Tamamı İçin Buradan

Tabii blog günde binlerce ziyaret alan Türk sporunun önemli bir kuruluşuna ait bir site değil; yazı da bilgi de kaynadı gitti. (yine öyle olacak ama olsun)

Bilginin doğruluğu %1000; o derece. Yani gazetede sütun arasında falan okunmadı. Direk gözle temas var. Yine bir kadıköy deplasmanı, yine bir Batuhan vakası. Önceki yazıya "Beşiktaşlı Duruşuna Sahip Çık" diye başlık atmıştım; halt etmişim.

0 yorum: