8 Nisan 2009 Çarşamba

90 dakika artık bitsin diyenler?


90 Dakika artık her hafta saçmalama dozmetresini bozuyor. Evet cümlemden bile saçma şeyler söylüyorlar. Bu hafta Gaziantepspor maçını neresiyle izledi bu üç arkadaş bilmiyorum. Hayır programdaki zırvalıklardan öte Fuat Akdağ' ın sabah Mehmet Demirkol ile efsane diyaloglarda bulunmasından sonra nasıl bir halet- i ruhiye ile sözü Hıncal Abi (!) ye bıraktığını da tasvir edemiyorum. Gerçekten komik.


İşte bu haftadan inciler (bütün bloglara konu olan Beşiktaş zırvalığına girmeyeceğim ki onu burada bulabilirsiniz)

"Aziz Yıldırım devre arasında aşağı iniyor, Fenerbahçe maç kazanıyor. Manchester United başkanı acaba devre arasında iniyor mu aşağıya?"

ilk soru: Manchester United' in ne zamandır bir başkanı var? Adada klüplerin CEO' ları, Patronları ve Menajerleri yok mu? Arkadan Mehmet Y. Yılmaz' da atlıyor "biz Manchester United' in başkanının adını bile bilmiyoruz"


Hemen akabinde başka bir muhabbet gecikmiyor...

Haşmet Babaoğlu... Ekranların marjinal ses tonu insanı. Ses tellerin kopsun; "Denizli geldiğinden beri İbrahim Üzülmez' de bir yükselme görüyoruz. Hatta milli takımda bile oynadı." diyor kimseden gık çıkmıyor. O zaman Hakan Balta' ya soralım Stoper mi yoksa Sol bek mi asıl mevkii?



Ve son olarak, hani bu adamlara göre bu lig aslında oynanmamalı. Herkes dükkanı kapatıp evine gitmeli ya, işte sırf bu yüzden bile Gaziantepspor - Galatasaray maçı gerçek futbol izleyicisi içindi. Ya da en azından Harry Kewell' i izledik memnun gözler ile.

0 yorum: