8 Nisan 2009 Çarşamba

Bu Hafta Ne Dinlendi? #1


Her gece konu dışı bir yazı yazmayı gelenek haline getirdim resmen. Müzik en sevdiğim şeylerdendir, sanırım bu yüzden bir çok postta şarkılara bağlanıyor. Haftanın top5 ini de yapmak en büyük keyif doğrusu. High Fidelity ile alakalı da olabilir ayrı mevzu.


Erciyes Şokta - Nekropsi: 2. Nekropsi albümü. Sabırtaşı çatlattılar ama bu kadar ilginç bir şarkı yapmaları da Türk saykodelisi açısından büyük önem teşkil ediyor. Umarım 3. sayıyı fazla beklemeyiz.


Reckoner - Radiohead: Ne olduysa bir anda sardı. Tüm şarkılarını sevdiğim In Rainbows albümünden. Bana nedense Totthenham maçları gibi geliyor bu şarkı. Maça gitmeden gaz veren şarkılar sınıfının da mensubudur.


Çoktular Ama Hiç Yoktular - Bülent Ortaçgil: Ahanda bu şarkı Galatasaray orta sahasına ithafen yazılmış gibi. En azından isim bu potansiyelde. Gaziantepspor maçında Barış Özbek ya da Ayhan Akman' ı iki kere gören var mı ?


Dos Almas - Ibrahim Ferrer: Arjantin 6 yedi canım Latin- Dub bir şeyler dinlemek istedi. Galiba budur bunun sebeplerinden biri. Ciddiyim.


Expectations - Belle and Sebastian: Bloga da yazmıştım, Galatasaray - Kocaelispor maçının önemlerinden biri Kocaeli de oynayan İskoç oyuncudur benim için. başka İskoç insanlar da vardır canım!



(dinlemek isteyen şarkı adının üstüne filan tıklayabilir)

0 yorum: