5 Nisan 2009 Pazar

Şeref Bey'in Direkleri Sizindir Telekom!




Gün içerisinde Beşiktaş'taydım.

Taksim'den Beşiktaş'a inerken Şeref Bey'de bir reklam panosu gözüme çarptı. Türk Sporunun şu sıralar en popüler "dost"u Tırt Telekom bir slogan yazmış.

"İnönü Bizim, Burada Son Sözü Biz Söyleriz"

Ne sizin acaba? Kale direkleri mi, Köşe direkleri mi? Hmm, eski açık tarafındaki bayrak gönderleri de sizin olabilir!

Galatasaray'ın Ali Sami Yen'inin sildiler, Fenerbahçe tribününde dev pankart açtılar, şimdi de Şeref Bey'e göz diktiler!

Endüstiriyel futbol geyiğine girip post'u okunmaz hâle getirmeyeceğim hiç. Zaten hep aynı şeyler. Ancak bu endüstrileşmenin de bir sınırı olmalı! Bir Beşiktaşlı olarak o sloganın içime oturduğunu söyleyebilirim.

Serdar Bilgili yönetimi zamanı.
Carlsberg stadın isim haklarına sponsor olmak istiyor. Yani stadın adı "Carlsberg İnönü Stadyumu" olarak anılacak bir süre. Kabul edilmiyor.

Bir bahis firması. İnternet üzerinden oynananlardan. Tabii o zamanlar "iddaa" falan bu kadar fırlamamış. Firma Beşiktaş'ın forma reklamına talip oluyor. "Kumar" içerikli sitenin reklamının formaya yakışmayacağı söyleniyor ve reddediliyor.

Şimdi Başkan "5 Milyon'u veren Yapılacak yeni stadın ismini alır" diyor.

İsimlere, Başkanlara bir şey demiyorum; hepsi endüstrileşmenin suçu ya!

Ayrıca yeni stad projesinde stadın 35 metre arkaya kayacağı söyleniyor. Daha bugün gördüm yolları döşemişler; arkada 35 metre yer yok. He, devletin yolunun üzerine stad yaparsanız helal olsun. Zaten Obama gelene kadar hızlanmış yol çalışması. Amca'ya yetiştirceklermiş.

Direk muhabbeti falan pek hoş değil farkındayım; ancak...

0 yorum: