19 Şubat 2009 Perşembe

Batuhan Karadeniz (aka Batugol) / Duruşuna Sahip Çık!





Ligde forma giyen en genç golcü ünvanı kendisindedir. O sıralar iyice göze girmeyi başarmış, Man. City'nin Batuhan'a yazılacağı dedikoduları ortalığa yayılmıştır. Ta ki 3 Kasım 2007, Fenerbahçe - Beşiktaş Maçına kadar. Bobo'ya topu vermek yerine "kral" olmaya çalışırken ayvayı yemiştir.

Neyse, kariyerinde bir de Eskişehirspor macerasına başladı. 4 maçta 4 golü bulunuyor şimdilik. Gerçi Holosko'nun sakatlığı ve Beşiktaş'ın gole giderken çetiği zorlukları düşünürsek orta sahadan ileriye atılacak topları toparlama yeteneği olan bir çocuk yanlış zamanda gönderildi bence Eskişehir'e. "Mustafa Hoca nasıl olsa genç oyuncu oynatmıyor, gitsin orada pişsin" diyenlere bir Bülent Korkmaz örneği veririm ki aklınız başınızdan gider. Mecbur kaldı mı öyle bir oynatırdı ki Batuhan'ı...

Eh tabii bunlar birçoklarının bildiği şeyler. Müsadenizle kimsenin bilmediği bir şeyi anlatayım. Eskişehirspor, Kadıköy deplasmanına geldiğinde Batuhan ve Youla Beşiktaş'daki Conrad Hotel'de ne arıyorlardı? Yanlarında bir de siyahi bir hatunla lobide neler çeviriyorlardı? Tamam, sahada iyi bir ikiliydiler de, aynı golleri saha dışında da beraber mi atıyorlardı?

Otelde bir Beşiktaş futbolcusuna yakışmayacak tavırlar, sağa sola küfürler falan. N'oluyor Batugol sana? Anadolu takımlarından Beşiktaş'a gelen abilerin gece hayatlarıyla kaybolurken sen burada yetişen bir çocuk olarak bunları yapıyorsun ya... Yakışmıyor Batuhan!

Hani olur da bu yazıyı okursan umarım iyi bir düşünürsün Batugol. Sen de Beşiktaş'da yetiştin, ben de. Ben sokaklarında büyüdüm, sen sahalarında. Ama aynı havayı aldık az çok. İkimiz de Siyaha-Beyaza gönül verdik. Lütfen "Beşiktaşlı Duruşu"na sahip çıkan bir genç yetenek ol, Conrad Hotel lobilerinde kendini rezil etme bu yaşta!!!

0 yorum: