24 Mart 2009 Salı

13


30. 06. 2009 da sözleşmesi bitiyor. 32 yaşında. İmkanlar dahilinde tam da Galatasaray' ın aradığı adam. Onun dışında bulacağımız öteki topçu anca Francesco Totti' dir. Lincoln' ün kaprisli olduğunu düşünenler elini cebine soksun... Şahsen Ekin ile ilk PES kapışmamda onu Galatasaray' a alacağımdır.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Usta ne yaptın Ballack'ın aldığı paradan haberin var mı, sanmıyorum Galatasaray'a geleceğini. Juninho gelirse olur ama :)

pecuchet dedi ki...

Usta ne yaptın Ballack'ın aldığı paradan haberin var mı, sanmıyorum Galatasaray'a geleceğini. Juninho gelirse olur ama :)

----Spoiler----
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Şimdi buna cevaben bir şeyler yazayım; Ballack' ın ne kadara mal olacağını pek bilmiyorum. Fakat bildiğim bi nokta var ki "eliaçıkçelsi aş." artık tasfiye oluyor. Yani Michael Ballack yeni bir sözleşme istiyorsa şimdiki aldığı paranın bir kısmından illaki feragat etmek zorunda. Ee, Galatasaray yönetimi de Lincoln' ü Ballack ın yanında devede kulak kalacak bir paraya mal etmiyor. Bunun dışında, bu yazıyı yazmamın sebebi birazcık etikette gizli orda belirtmişim "fantezi transferler" diye. Ama tabii Ballack isminin sebebi bir kaç post önce yazdığım; galatasaray-latin kimliği-10numaraları filan a dayanıyor. Teşekkür ederim.