27 Mart 2009 Cuma

Hayırlı Evlatlar ve İlk 7 Fetişizmi / KISKANMAYIN!



Beşiktaş'ın bir yenilmezlik serisi var aldı başını gidiyor. Uzun zamandır alışkın değiliz böylesine diyebilirim Beşiktaş'lı olarak. Bir farklı galibiyetler vardı bir dönem ancak bu kadar mücadeleyi uzun zamandır görmüyorduk. Sahada futbolcu adımını atarken, tribünde seyirci marşını söylerken; her saniye daha da inanıyorlar yolun sonunda "Zafer" olacağına. "La Vittoria Sara Nostra" deniliyor şu aralar camiada!

Tabii bir de bunu çekemeyenler var. 2 Koldan saldırıyorlar Beşiktaş'a.

Basının İlk 7 Fetişi:

1-Öncelikle ortaya Ligin ilk 7 takımıyla yapılan maçlarda galibiyet alınmadığı söylendi. (ilk yedi: Sivas, Fener, Cimbom, Trabzon, Bursa, Kayseri)
Bu "7'li" değişebiliyor ve "kıvırtgan" gazetecilerimiz haftadan haftaya aynı yorumu yine de yapıyor. Peki Beşiktaş yenmedi de ne yaptı?
Beşiktaş'ın 4 mağlubiyeti var bu sezon. Deplasmanda Galatasaray, Fenerbahçe, Kayseri ve evinde Ankaraspor. Yani Beşiktaş ilk 7'deki takımların üçüne yenilmiş; üçü de deplasmanda! O kadar da ezilecek, "vah vah" yapacak bir yanı yok!

Hayırlı Evlatlar(!):

2-"Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Bursaspor F.Bahçe’ye Tuna’nın golüyle darbe vurdu. Rıza Çalımbay’ın Eskişehirspor’u Youla ile Galatasaray’ı devirdi. Mehmet Yozgatlı attı, Murat Şahin tuttu, G.Antep Trabzon’u yıktı."

Hürriyet Gazetesinin haberi
. İnceden verilen mesajı anlamayan yoktur!

0 yorum: