22 Mart 2009 Pazar

Aşağısı Sakal Yukarısı Bıyık



Kupaya veda ediyor Galatasaray: Suçlusu Hakem.
UEFA'ya veda ediyor Galatasaray: Suçlusu Lincoln, Hasan Şaş, Sanctis.
Lige veda ediyor Galatasaray: Suçlusu..?

Orda Adnan Polat hakkında bir iki eleştirim olmuştu. Galatasaray'lı blogger arkadaşlarım dahi kaale almamıştı fazla. "20.45" Adnan'ı nasıl olsa birkaç sene daha götürürdü. Aziz Yıldırım'ın bi' geyiği vardır: "Soyunma odasına müdahele" isimli. Yanlış-Doğru; tutuyor. Aragones Zico taktiğine 4-4-1-1'e dönüyor ve Fenerbahçe neredeyse toparlanacak ancak Alex sakatlanınca istediğin sistem olsun bu takım oynamıyor. Neyse, Adnan Polat'ın son dönemlerde yaşanan Lincoln konusunda tavrı ne olacak diye merak ediyordum. Bilmem bir müdahele oldu mu, ama Bülent Korkmaz'ın bitme ihtimal çok yüksek. En fazla Ertuğrul Sağlam olur ondan da. Sezon sonu gönderilmez, istediği kadro kurulur; seneye hüsran ya da sevinç artık. Bu akşam net gördüm ki yetersiz bir adam Bülent Korkmaz.

Lincoln'e dönelim; başlıktaki "bıyık-sakal" muhabbeti de burada başlıyor. Lincoln ilk Hamburg maçında "Fuck You Coach!" dedi(?) ve çıktı; unutmadan Lincoln'un İngilizce bilmediğini(?) Volkan'la olan kavgasından sonra cümle alem öğrendi. Bugün yine yedek kulübesindeydi Lincoln. "Adam oynamayınca değere bindi" diyenler olacak ama bence Lincoln oynasaydı Kewell, Arda ile beraber gösteri yaparlardı bu hafta. Çok kez yaptılar sonuçta bu sezon. GS ve Lincoln açısından affettirme maçı olurdu bu önemli haftada.

Lincoln bundan sonra oynar ise...
-O zaman Es-Es maçında niye oynatmadın Bülent?
-İpleri yine gevşettin yönetim!

Lincoln bundan sonra oynamaz ise...
- Cassio'nun bu sene ligdeki katkısı ortada, istatistiğe vurunca en önemli oyunculardan biri. En önemlisi Lincoln oynarsa Arda ve Baros'un performansları artıyor. Cimbom'un lige vedası kolaylaşır.

Aşağısı bıyık, yukarısı sakal yani.

"Lige veda ediyor Galatasaray: Suçlusu..?" yazıp kapalı bırakmıştım. Bence Galatasaraylı arkadaşlar görsün suçluyu, ve önceki vedaların "aynı" suçlusunu.

Hala merak ediyorum, "Demirörenleştiremediklemizden misiniz?" diye.

0 yorum: