29 Mart 2010 Pazartesi

Sami Yen Şaşkınları





Tarih:
08.12.2002
Yer: Ali Sami Yen Stadyumu
Olay: Yağmurlu bir gün. Ligde 16. Hafta. Galatasaray kazandığı takdirde liderliği devralacak. Beşiktaş'ın emektar Kaptan'ı İbrahim Üzülmez Emre Aşık'ı yatırıyor; sağ ayağı ile çektiği şut Mondragon'u geçiyor. İbrahim Üzülmez'in kendisi bile şaşırıyor gole. Sağa sola anlamsızca koşuyor. Formayı çıkartacağım diyor olmuyor. Şaşkınca seviniyor. Beşiktaş maçı 0-1 kazanıyor.




Tarih: 28.03.2010
Yer: Ali Samiyen Stadyumu
Olay: Yine yağmurlu bir gün. Ligin 27. Haftası. Fenerbahçe'nin en çok eleştirilen ancak derbi golleriyle ön plana çıkan ön liberosu Selçuk Şahin, 30 metreden(hatta daha da fazla olabilir) topa vuruyor. Top bir kez de sekiyor ve gözlerinden başka hiçbir şeyi olmayan Leo Franco'nun çabası yetersiz kalıyor. Selçuk attığı gole kendisi bile inanamıyor. Kolları açıyor sağa sola koşuyor. Bir ileri bir geri. Sonunda takım arkadaşı yakalıyor. Fenerbahçe deplasmandan 0-1 galibiyetle ayrılıyor.





2 yorum:

M.T dedi ki...

Zaten böyle numuneler hep Galatasaray'ı bulur:)

Adsız dedi ki...

asıl sen şakın görmemişsin cok geriye gitmeye gerek yok kim bilion mu 5. hafta da dakika 82 gibi sırıtan şaşkın şaşkın bakan biri vardı neden onu yazmadın acaba ?