1 Nisan 2010 Perşembe

Puyol Yok, Gallas Yok, Fabregas Yok, Rooney Yok, Ne Var Peki ??


Mario Gomez ve Wayne Rooney arasındaki mücadelenin getirdiği sakatlığı yazmıştım daha önce. Bir Rooney mucizesi yaratmazsa Rooney rövanşta da yok. Dün akşam oynanan maçta futbol resitali kadar, cezalı ve sakatlıklar olması da bildiğin nazar herhalde.
Gallas, Wenger'in söylediğine göre sezonu kapattı. Baldır adalesindeki sakatlık O'na sezon sonuna kadar sıkıntı verecek, lakin Dünya Kupası için dönmesinde sıkıntı olmayabilir.

Puyol, direkt kırmızıdan atıldığından rövanşta yok. Pique'de kart cezalısı.

Arshavin ise içlerinde en umut vereni. Adalesine zorlanma olduğu için kenara geldi Andrei. Rövanşta sahada olabilir.



Gelelim Cesc'e. "Fibula kemiğinde çatlak" ilk söylenen sakatlığı. Tam sıkıntısı bu akşama kadar belli olsa da, Wenger O'nun için umutsuz. Dünya Kupası'na bile tam anlamıyla hazır gitmeyebilir, gitmemeyi bırakın, kaçırabilir. İşin en epik kısmı ise şu, Fabregas pozisyonda sakatlandıktan sonra penaltıdan golü atması, geri kalan dakikalarda oynaması, maçı bitirmesi ve bunların hepsini ayağı çatlak iken yapması. Bu sebeple de çatlak ayağını daha da zorlaması sakatlığını daha da olumsuz etkileyecek.

Yazı ile alakasız ama, kaptan olmak böyle bir şey işte. Dışarıda Christian Audigier giyiyor diye kaptanlık ağırlığını taşıyamadığı iddia edilen Arda ile Arsenal kaptanı Cesc'in aynı düşünce ile sakatlığını zorlaması "kaptan"lıktır. Gerisi hikaye.

0 yorum: