28 Mart 2010 Pazar

Çerçevenin içi boş


Lamı cimi yok... şu çerçeveli kısımlardan; fenerbahçe en az 5 şut denedi kaleye... Galatasaray da bu rakam 2 ya da 3 idi. (kaldıki, 2tanesi 88 numaralı beyfendinin cıvıklığından ötürü, kayda bile değecek şutlar değildi) Daha da güzeli; hatırlayanlar vardır, orta sahada bir kez Mehmet Topal, bir kez de Elano; tam ortada top kullanmasını beceremedi... Mehmet Topal sağa sola dürtüklerken en sonunda yana gönderdi, Elano' nunkini hatırlamıyorum... Topsuz ne oldu o çerçeveli alanda? Fenerbahçe, Galatasaray' ın bu zaafını çok güzel değerlendirdi, hücumda olmayan o mevkiin oyuncularının savunmada da olmayışlarından ötürü, araya Guiza' nın yakınına topu geçirmeye çalıştı... Pek başaramadılar ama yine de o alanda hükmetmeyi bildiler.
Galatasaray' ında golü nasıl yediği zaten ortada. Franco' ya sövmek dışında; o "çevçeve" dolu olsa daha iyiydi sanırım. Taktım ben bu çerçeveye.
Hıı bir de; şu tropikal iklim adamı, Lucas Neill; adamı yolda görsem elini öperim... Bu takımın orta sahasını organize ederse, o eder vallahi.

0 yorum: