31 Mart 2010 Çarşamba

İbrahim Üzülmez 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı





İmza toplantısı sırasında İbrahim Üzülmez'in imzalama anında yapılan şakalar güzeldi. Başrollerde İsmail Er ve İbrahim Üzülmez var. Delinho'nun da Air İsmail'den pek hazzetmediğini anladım. İyi oldu Delinho için. İbrahim'in futbolu bir anadolu takımında sessiz sedasız bırakmasına gönlüm razı olmazdı zaten. 1 sene daha takımda Kaptan.

Bu arada Rüştü ile 2, Yusuf ile 1, Uğur İnceman ile 1+1 yıllık sözleşmeler imzalandı.

En önemlisi Toramandı tabii ki. 1+1 gibi saçma bir sözleşme gelmesinden korkuyordum. Ancak 3 yılı duyunca rahatladım.

Serdal Adalının ağzından düşürmediği "fedakarlık" konusu var bir de. Basın mensupları da bu lafın üzerine gitti. Sözleşme yenileyen futbolcuların uygun fiyatlara imza attığını belirtti. Özellikle Nobre'nin ve yatan Delgado'nun maaşlarının sıkıntı yarattığı kabullenildi bir anlamda. Serdar Adalı önceki yönetime attı topu bu konuda. Kendilerinin bu hataya düşmeyeceklerini belirtti. Serdar Özkan'a da teklif yapılmış, paşamın gönlü razı olursa imzalayacakmış.

Özellikle futbolunun son yıllarında olan oyuncuların kulüplerinde kalmalarından yanayımdır. Yusuf bu saatten sonra bir şey kazandırmaz belki ama geçen yarım sezonda kazandırdıkları ortada. Bir vefa göstergesidir 1 yıllık sözleşme diye düşünüyorum. Rüştü mesela, gençler için bulunmaz bir nimet. Türk futboluna kazandırdıkları ortada. Altyapıdakiler için de, Hakan Arıkan için de büyük şans Rüştü. Dolayısıyla Beşiktaş için de.

Hayırlısı olsun.

0 yorum: