24 Şubat 2010 Çarşamba

Ziya Doğan'ın İstifası


Diyarbakırspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri yaptıkları toplantı da muhtemelen oturmuş, tartışmış ve demiş ki; "Kardeşim biz 400 milyon euro bütçeli bir kulübüz, 5 senedir bir arada oynayan, oturmuş bir takımımız var, sezon başında ve devre arasında harika yıldızlar getirdik, mükemmel bir kamp dönemi geçirdik, ödemelerimiz 1 saat gecikmedi, fair play ödülü almış bir taraftarımız var ama hocamız Ziya Doğan yüzünden bu duruma geldik. Zaten bu takıma Ayman'da olmaz" demişler ve Ziya Doğan'ın istifasını istemişler.

Vallahi bravo. Kan değişimiymiş. Takım lösemi olmuş, dalağı, ciğeri, böbreğini sökmüşler, takımı yaşatması muhtemel tek doktoru da yolluyorlar. Hala kan değişimi geyikleri. Diyarbakır düşer, Denizli düşmez bu kafayla. Ayrıca Mourinho'da kapıdaymış. Pep için de Laporta'yı bekliyorlarmış...

4 yorum:

bonaventure dedi ki...

manisa düşmesin diye bu çabalar. manisa bu para bolluğu içinde düşmeye çalışıyor. ama bir türlü başaramayacak herhalde.

tanjue dedi ki...

Öncelikle ziya doğan konusunda benden önce davranılmış, ekleme yapmak istedim. Zİya Doğan başarılı gözüktüğü anlarda bırakıp gitmeyi çok sever. Trabzonspor'dan da ligde takım şampiyonluk yarışı içindeyken o bitirişi yapamayacağını farkettiği için ayrılmıştı ilk gelişinde. Kısacası bir yere kadar gidip sonra bitirişi yapamayacağını bildiğinden ve hep hayalinde siyah ve beyaz'a td olmak olduğundan lekesiz bir bitiriş yapmak istemiştir gibi geliyor bana. Trabzonsporluluğun ve zamanında çok çekmişliğin verdiği bir hüsnu kuruntuysa affola..

Bu arada asıl cevabımsa ilk yorumun sahibi Bonaventure'ye. Manisa mı bolluk içindeymiş?:) Çok güldüm buna bak, daha 2 hafta öncesinde Manisaspor gözlemcilerinden biriyle Trabzonspor maçını izleme şansını eriştim ve muhabbetimiz sırasında Manisa'nın ne kadar vahim durumda olduğunu yakından öğrendim. Sadece şunu söyleyeyim eğer ki Manisaspor bu sezon bu ligde kalamazsa 2 sezon içinde Lig B'ye düşer. Bu noktada Vestel'in isim hakkını ve büyük desteğinin önemli kısmını geri çekmesine sebep olan Bülent Ataman'a da selam oslun...

bonaventure dedi ki...

tanjue@
vestelin sponsorluğunu çekmesinin nedeni bülent ataman değil. zorlu'nun yeteri kadar reklamını yaptığına inanıp ve manisanın üzerine vestel ismini yapıştırdığını düşünüp (yani insanların halen daha manisa dediklerinde akıllarına vestelin gelmesi) masrafları kısmak için sponsorluktan vazgeçer gibi bir görüntü oluşturmasıdır. zira manisasporun vestel ismiyle anılmaya devam etmesi sadece 7-8 senelik isim kullanımından değil, forma ve staddaki reklam panolarına verdikleri reklamlara devam etmesiyle açıklanabilir. ayriyetten bu kulüp 3 sezon önceye kadar türkiye liginde (gençlerbiriğiyle birlikte sanırsam) borcu olmayan 2 kulüpten biriydi. her sezon mum sıçtı haliyle abuk sabuk adamları toplayıp hangi borçların altına girmişlerdir bilemem. ancak benim aldığım duyumlara göre halen daha aman aman bir borçları olmadığı. sadece kulübün bu günlere gelmesini sağlayan başkanın belediye başkanı olması nedeniyle bir ilgisizlik var. bence bu sene düşmemeyi başarabilirse (ki düşmek istedklerini sanıyorum) bundan sonra çok daha iyi yerlere gelecektir. tabii süper lige çıkana kadar bu takıma gösterilen ilgi tekrar gösterilirse.

tanjue dedi ki...

Öncelikle zenginlik sadece borç olmaması değildir, Manisa'nın bu sezon ligde kalamaması durumunda elindeki oyuncuları tutabilmesinin çok zor olduğunu,Bank Asya'da kalabilecek bir kadro kurmasının dahi çok zor olduğunu çok yakından biliyorum. Vestel konusuna gelirsek gerçekten söylüyorum kullandığın cümleler biraz karışık olmuş ve toparlamakda zorluk çektim(dalga geçme amaçlı değil,belki acele yazarken tam ifade edememişsindir,belki ben anlamakta zorlanmışımdır:)). Ama bugüne kadar konuştuğum Manisaspor kulübü çalışanı da bütün bu kötü gidişatın o Bülent Ataman'ın hareketlerinden sonra başladığını ve bu yolun sonunda Vestel'in isim ayrılığının kaçınılmaz olduğunu söylediler. Ve şuanki reklamlara da aldanmamak lazım, Vestel Manisaspor'a yaptığı katkıyla Manisaspor'a reklamlar vererek yaptığı katkı arasında çok çok büyük bir fark var Vestel'in.