22 Şubat 2010 Pazartesi

Fildişi Kasabı





Bir süre önce "kasap"lardan dert yanan Adnan Polat yıldız oyuncuların korunması hakkında destek istiyordu ya. Ben de İbrahim Üzülmez'leri korunması hakkında federasyondan ve hakemlerden destek istiyorum. Bir değil, iki değil. Türk standartlarının üstünde bir çirkeflik performansı sergiliyor Keita. Ancak Adnan Polat'ın yıldızlarını koruma programı çerçevesinde kafası rahat adamın. Adnan Polat büyük başkan vesselam. Abuk subuk açıklamalarla gündem değiştirme konusunda diğer başkanlardan aşağı kalır yanı yok. Taraftarları da toz kondurmamaya devam etsin, bize her gün bayram!

Bir süre önce bir yazı yollamıştım bloga. Israrla arkasındayım. O yazı için tıklayınız.

7 yorum:

SirEvo dedi ki...

Kırmızı kartı vermediler. Maçta iyi oynasa anlıcam da, hem kötü oynayıp hem de kırmızı kartlık hareket yapması çıldırttı beni. Yoksa severim bu adamı. :))

felix mourinho dedi ki...

geçen hafta "sivok"ların dalak ameliyatlarını korumasalardı bugün bye bye happiness çalıyorlardı inönü'de.

ilk tokatı kim attı maçta? keita'nın gelişini görüp pozisyondan alakasız eli keita'nın suratına kim vurdu? keita vuruyor tamam da ibo yüzünde saç kalmış onu mu alayım diyor?

pecuchet dedi ki...

lknsaldjasldasdÇD yüzde saç kalması!!

ayrıca ibrahim üzülmezi koruyacak kadar beşiktaşlısın ya, senin de acın büyük be muratcım... dünyanın en mantalitesiz futbolcusunun mağduru oynamaları...

stalker dedi ki...

o elle dirsek aynı şeyse bravo size.

güzel pişkinlik, tebrik ederim.

keitaya boks-tekvando-judo vs şubesi açsın gs de paralar boşa gitmesin, keita en verimli şekilde kullanılsın. yazık oluyor hakkaten.

Bay Kerahet dedi ki...

@ felix

o linke basında bi okuyn olm ne ibo'yu ne sivok'u koruduğum yok sadece gözlerinizi açın biraz. yok ben başkanımın saçma gündem yönlendirmelerinden memnunum diyosan sen bilirsin.

Bay Kerahet dedi ki...

he bi de ibrahim'in keita'ya yaptığı harekete, keita'nın tepkisine bir bakın. yok abi yok bu kadar da değil ya.

Adsız dedi ki...

keita'nın pozisyonları konusunda haklı olabilirsin bişey diyemem ama adnan polat gündem değiştirmeye çalışıyor demene itiraz ederim..

baros kewell jo elano hatta sabri bile darbeye bağlı sakatlıklar yaşadılar.. ve hepsi aynı zaman diliminde gerçekleşti.. adam bunlara sessiz kalamaz heralde bostan korkuluğu olsun diye başkan seçilmedi kendisi.. takımın sorunlarını gündeme getirmesinden doğal bişey olamaz bence..

ayrıca yalçını suçlamak kadar doğal bişey olamaz.. tamam jo'yu yalçın değilde şenol sakatlamıştır ama ligde oynanan antalya maçında korner bayragının önünde kewell'a salladığı tekmeler yalçını eleştirmek için yeterlidir bence..

bilica gibi bi agaç motorunun oynadığı bir ligden bahsediyoruz adam her maç atılmalı ama ben sarı kart gördüğünü bile hatırlamakta zorlanıyorum.. böle bir ortamda başkanda bi zahmet çıksın bi açıklama yapsın olmazsa..