22 Şubat 2010 Pazartesi

Formalar Üzerine


- Beşiktaş'ın bildiğimiz gibi efsane haline gelen bir forma takımı var. Şort siyah, forma beyaz şeklinde. Federasyona belirtilen formalarda bu takım da yer almasına rağmen, beyaz forma hiç giyilmedi. Tanıtımı için bir lansman veya bir yazı da görülmedi.

- Trabzonspor'un da giyildiğinde taraftarlarınca oldukça benimsenen ve sevilen bir turuncu forması vardı bu sene tanıtımlarda. Trabzonspor'da o formaları hiç giymedi. Hep parçalı ve çubuklular ile sahaya çıktılar. Turuncu yakışırdı muhtemelen.

- Resimde, Dentinho'nun üzerindeki Corinthians forması düşünce olarak pek hoşuma gitti. Seneye Ali Sami Yen'i bırakacak Galatasaray için, Ali Sami Yen'de forma giyenleri yad etmek ve şimdiki nesle o futbolcuları tanıtmak için efsane oyuncuların resminin olduğu bir forma güzel olabilir diye düşündüm. Biraz ilginç ama güzel olabilir. 700 isimli Beşiktaş formasına da imrenmiştim zamanında.

- Galatasaray 12 resmi maçtır parçalı formasını giymiyor ayrıca. Atletico Madrid maçında parçalı giymesi durumunda ise Atletico'yu siyah forması ile izleyeceğiz. Hoş bir forma o da.

Neyse aklımdaydı yazdım, kurtuldum. He bir de turkuaz forması vardı Fenerbahçe'nin. Tek maç kaybedilince bir daha giyilmemişti. Halbuki pek güzeldi. Galatasaray'ın füme, Beşiktaş'ın da kırmızı - gri forması eskilerden 3.forma olmak için uygun...

0 yorum: