26 Şubat 2010 Cuma

Honduras Maçı Kadrosu





Kaleciler:
Volkan Demirel, Onur Recep Kıvrak

Defans oyuncuları:
Gökhan Gönül, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Emre Güngör, Ceyhun Gülselam, Giray Kaçar, Çağlar Birinci.

Orta saha oyuncuları
Hamit Altıntop, Volkan Şen, Ozan İpek, Mehmet Aurelio, Necip Uysal, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Nuri Şahin, Caner Erkin

Forvetler:
Tuncay Şanlı, Mevlüt Erdinç, Halil Altıntop, Kazım Kazım

Kadrolar beklendiği gibi. Şahsım adına şaşırtıcı isim Necip Uysal. Devre arasındaki maçlarda iyi performans göstermişti ancak sonrası yoktu. Şimdi A milli olma şansı yakaladı. Millî takıma alışması açısından oldukça olumlu. Ayrıca en formsuz döneminde bile kendine yer bulan Nihat sonunda kesik yedi. Bunun kendisini olumlu yönde hırslandıracağına inanıyorum. Ama bu hırs olumlu yöne gider mi bilemiyorum. Volkan Şen, Ozan İpek zannedersem A Millî seviyesinde siftah yapıyor. Çağlar Birinci beğendiğim ve Denizlispor'dan ayrılmasını istediğim bir futbolcu. Kayserispor bence Çağlar için yeni ve güzel bir dönemin başlangıcı olur. Trabzon bir kaleci bir de defansını gönderiyor. Benim merak ettiğim şeylerden biri Toraman'ın alınıp alınmayacağıydı. Terim Paşa tercih etmezdi kendisini ancak yeni dönemde Ulusal takıma gireceğini düşünüyorum. Ancak zannedersem kendisi bir sakatlık dönemi geçiriyor. Uzun zamandır sakat olan Sabri yerine en azından Ekrem Dağ davet edilebilirdi.

Terim'in gidişinden sonra ilk toplanma, hayırlı olsun Türkiye için.

Bu arada Gökhan Zan kariyerinde ilk defa Millî maç haftasında iyileşmedi galiba. Eğer gerçekten iyileşmediyse çok ilginç. Kendisi bilirsiniz ki "Milli Takımın Stoperi"dir.

5 yorum:

SirEvo dedi ki...

Sabri yerine Ekrem Dağ mı?
Ekrem'in defansif açıdan ne kadar gereksiz bir adam olduğunu Antep maçında görmedik mi?
Ofansif olarak da müthiş bir adam değil zaten de, bek olarak Ekrem'i alması büyük enayilik olur Hiddink'in.

Bay Kerahet dedi ki...

ekrem'i avusturya milli takımı davet edip duruyor. bizim formayı bi kere giysin de kafamız rahat olsun diye. yoksa o mevkiye çağırılcak 5. veya 6. adamdır türkiye'de.

SirEvo dedi ki...

Ha bak o muhabbeti bilmiyordum. :))
Gerçi Türkiye için büyük bir kayıp olmaz onun Milli Takım'da olmaması. :P

serdark dedi ki...

boyle bir mantik olabilir mi?? oynamaktan con oynatmamaktan yana! bir futbolcu icin ulusal alanda oynamak ne kadar onemli birseydir, bir avrupa kupasi, dunya kupasi heyecani yasamak! Ne kadar buyuk bir topcu olursan ol, sadece dunya kupasinda iz birakanlar efasne olur. Bu kadar onemli bir sey icin, aman bir kere oynatalim da kafamiz rahat olsun, ekrem avusturya'da oynamasin demek, ayiptir yahu! Begenmedigin, oynatmayacagin adamin gelecegiyle oynamaya ne hakkin var? Her yonuyle futbolumuzun ozeti bu oynamaktan cok oynatmamak uzerine kurulu.

Bay Kerahet dedi ki...

@ serdark

geleceğiyle oynamak mı?

ekrem dağ 30 yaşında öncelikle.

ayrıca adamı çağırırsın bir kere bakarsın. yarın öbür gün olur da avusturya milli takımında güzel oynadığını görürsek bakalım ne olcak. kulüp performansı ve milli takım performansı çok farklı olan oyuncular biliyoruz. bu kadar sinir yapmaya gerek yok kötü bişey demedik ve gelceğiyle oynamadık kimsenin.

bir kere oynasın, gerekirse kötü oynamış olsun ama oynasın.