29 Ocak 2010 Cuma

Sabah Erman, Akşam Erman, Yeter!




Bu iş neden bu kadar geyiğe sardı anlamış değilim. Erman Toroğlu Aziz Yıldırım isteği doğrultusunda kanaldan çıkartılmış falan filan. Bazen o kadar fantezilere dalıyoruz ki olayın en rasyonel, en basit açıklamasını kaçırıyoruz.

Lig TV bir pazarlama kanalı, bir haber kanalı değil. Bu kanalın asıl amacı Turkcell Süper Ligi olabilidiğince çok kişiye pazarlamak ve buradan "yayın hakkı" parasını çıkarmak, hatta üstüne koymak.

"Kaç kişi Erman Toroğlu için Lig TV satın alır?" sorusunun cevabını düşünürsek son seneler için, istenilen şey elimize geliyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları farklı zamanlarda protestolar yapmıştı mesela. Digiturk'ler iade edilmeye başlanmıştı. Çoğu kişi de sebep olarak bu iki insanı söylüyordu Digiturk'e. Eh, insanların haberi var yani bundan.

Aziz Yıldırım'ı Erman düşmanı, Erman Toroğlu'nu halk kahramanı yapıp duygusal oyunlar çevirmenin hiçbir anlamı yok. Kimileri "Erman Toroğlu'nun ekmeğiyle oynanmaya çalışıyor falan diyor. Yok artık.

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner be Erman Hocam! Ya da "gün olur devran döner, horoz domalır tavuk gömer" mi desek sizin jargonunuzla, seversiniz bu işleri siz.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Hay ağzına sağlık be.

bonaventure dedi ki...

:)) tekel işçisine destek olmadılar ermana destek oldukları kadar.

pecuchet dedi ki...

komiksin genç