2 Kasım 2009 Pazartesi

Gıcık Yetenekler / No 2 / Franco Dario Cangele




Şu adamı seven kişi sayısı merak konusudur. Futbolunu herkes beğenir eyvallah da, gıcık herifin teki yahu.

Adam Dünyanın sayılı futbolcu fabrikalarından biri olan Boca'dan çıkmış. Sonra Independiente ve Colon derken bir anda kendisini Türkiye'de, Sakarya'da buldu. Sakarya'da kiralık oynadı ve ardından Kayserispor'a geldi.

Şu adamın mental problemleri olmasa, teknik yetenekleri ve Arjantin pasaportu onu Avrupa'nın üst düzey takımlarına götürmezdi belki; ancak adam Kayseri'ye de kalmazdı. Dribling var, çalım var, pozisyona girme var, gol atma var. Kısaca her takımın isteyeceği türden bir adam.

Futbolunu geçtik, hareketlerine gelelim. Kısaca çirkef pis lavuğun teki. Toraman'la bir "pandik" davası olmuştu, Emre B. kendisini öldürmekle tehdit etmiş yanılmıyorsam. Hani kimin üstüne oynayacağını da biliyor lavuk.

Uzun lafın kısası, yetenekli ve gıcık herif. Maç sırasında sahadaysa, kendisinden başka 21 futbolcu için zararlı bu adam. Bir de hakemleri ekle, etti 25.

Ayrıca FM 2008'de Türkiye'den bir takım seçtiğinizde Kayserispor ile kapışırken bu adam canınızı sıkıyor. Benimkini sıkmıştır hep. Türkiye'de menejerlik yaparken bu adamdan çektiğimi kimseden çekmemiştim.

Seri İçin Tıklayınız.

1 yorum:

serdark dedi ki...

alakasiz ama bende cm oynarken ilyas kahraman + cenk isler den cok cektim, her mac, her mac yaa..bide o zamanlar caykur rize nin deli yirtici bi AM(L)C si vardi..bi de o..