2 Kasım 2009 Pazartesi

Yazıklar Olsun Sinan Engin!!!




Telegolde her hafta değişik şeyler dönüyor. Programda bildiğiniz gibi taraftar & yorumcular var. Ayrıca bonus ve reyting arttırıcı olarak da Ahmet Çakar.

Ahmet Çakar provakasyonlarına devam ededursun, Sinan Engin beni şaşırtmamaya devam ediyor.

Orada Beşiktaşlı olarak duran Sayın Engin, bildiğin Fenerbahçeli olmuş. Aziz Yıldırım'la arasının nasıl olduğunu bilmeyen yok zaten. Kendisi Aziz'in "ayak takımı"ndan bir üye artık. Arda Turan-Aziz Yıldırım karşılaşmasını hatırlarsınız. İstinye Park'daki masada kimler vardı hatırlayınız. Bu ekip dostluktan da öte bir ekip.

Geçen sezon "Beşiktaş şampiyon olsun kendimi s....." demişti Sinan Engin. Beşiktaş Şampiyon olduktan sonra camiaya küstü herhalde. Nasıl küsmesin ki? Türk Spor Tarihinde bu kadar büyük bir ... .... (boşluğu istediğiniz gibi doldurun) var mıdır?..

Dün gece Telegol'de izlerken utandım böyle bir Beşiktaşlıdan. Yüzüne baktıkça içimden neler geçti.

Beşiktaş altyapısındaki Sinan Engin, Fulya'da toprak sahada Seba Başkan'ın izlediği antremanda oynayan Sinan Engin, eski maçların tekrarında gördüğüm sol açıktan bindiren Sinan Engin, 100. Yıl tablosundaki Sinan Engin, "Beşiktaş'ı şampiyon yapsınlar kendimi s...." diyen Sinan Engin, Beşiktaş düşmanı Sinan Engin.

Aziz Yıldırım'dan ya da Fenerbahçe camiasından ne tür bir çıkarın var bilmiyorum ancak o çıkar ne olursa olsun, ne kadar olursa olsun; Beşiktaş'tan üstün tutuyorsun ya onu...

Yazıklar Olsun!

Hatırlatma: Var mı Sinan'a Talip Olan?

0 yorum: