1 Kasım 2009 Pazar

Vur, Kır, Parçala; Bu Maçı Kazan!




Millî takımdan başlayarak en alt kademe ligimize kadar hâlâ bu kafayla futbol oynuyoruz. Millî takımın oyun anlayışı (anlamayışı?) bile bu kalıpda saklı. Ver gazı soyunma odasında, sal adamları yeşil sahaya; gerisi kolay. Elbet futbol sert oynanabilir ancak bu sertlik tekmeyle dirsekle olmuyor herhalde.

Dün akşam Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı Ankaragücü maçında tanıdık sahneler vardı. Beşiktaş'ın gelecek vaadeden sol beki İsmail Köybaşı'nı tekme tokat dövdü Ankaragücü oyuncuları. maç bitince sedyeyle götürdüler çocuğu sahadan. Kulüp doktoru açıklama yaptı kendisi hakkında: "İsmail Köybaşı'nın her iki ayak bileğine de darbe aldığını ve ezikler olduğunu..." diye devam ediyor açıklama. Salı akşamı oynanacak maça yetişmesi zor.

Teşekkürler Ankaragücü.

Ayrıca maçın Cumartesi oynanması, hem de saat 20.00'de oynanması. Hem de Salı akşamı çok kritik bir Wolfsburg maçı varken Beşiktaş'ın. Beşiktaş'tan başka kimsenin umrunda değil galiba. Fikstürü birazcık düzenlemek, bunu o çok önem verdikleri "ülke puanı" için yapmak zor değil.

0 yorum: