23 Ağustos 2009 Pazar

Paranoya, Korku ve Rögar Kapakları Üzerine | Futbolmudedin Blog ve Antu




Görsel: Bildiğin rögar kapağı. Bazı durumlarda olaya yakışabiliyor.


Söz uçar, yazı kalır

İnternetin en büyük nimetlerinden biri. Anlık heyecanlara kapılık, yer yer uçabiliyoruz hepimiz. o anda güzel görünüyor gözümüze ancak sonradan o yazılar "komik şeyler"e dönüşebiliyor.

Aurelio konusunda bir anda ortalık karıştı.

Ben ve benim gibi birçok Beşiktaşlı karşı çıktı transfere. Aurelio'nun olayları malum. Tek kelime:

İSTEMEZÜK!

Peki Fenerbahçeliler ne yaptı?

Heyecanlarına - Pardon!- Korkularına yenik düştü. Sonuçta sağlam bir Aurelio'nun verebileceklerini en iyi onlar biliyor. Ortaya bir iddia attılar. Beşiktaşlı Adnan Türkkan Aurelio'nun cezasını kaldırdı, Aurelio'yu hediye etti Beşiktaş'a.

Bir blog'dan, bir de Antu'dan ekran alıntısı geliyor:

Önce futbolmudedin.blogspot.com'dan Emir Kanca Bey'in yazısı:




Son yıllarda zaten moda. İçinde Beşiktaş olan bir konu oldu mu ortaya atılan "Duruş" muhabbeti. Beşiktaşlılar da biliyor "Beşiktaşlı Duruşu" denen şeyin: Yıldırım Demirören değil; Baba Hakkı olduğunu, Levent Erdoğan değil; Vedat Kaptan olduğunu.

Neyse, gelelim Antu.Com'un davasına. Olayı ortaya ilk onlar attı herhalde. Futbolmudedin Blog yazarı da oradan heyecana geldi herhalde. Bakalım Antu'nun yazısına:






Mustafa Denizli ne yaptı? Gençler maçının ardından son sözü söyledi:
Aurelio konusunda bir girişimimiz olmadı. Basın yazıyor.

Futbol mu dedin bloguna lafım yok, antu'dan okuyup da heyecana kapılmış olabilir diye tahmin ediyorum. Ancak taraftar sitelerinin biraz sakin olması lazım. Ortalığı ve özellikle kendi taraftarlarını bu kadar komik duruma düşürmesinler. Tümer davaları falan açılıyor hâlâ. Tabiî, herkesin midesi belli şeylere aç.

Not: kapak konusunda yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Kapak, blog yazarına değil; Antu.Com'a gidiyor (benden)

2 yorum:

stalker dedi ki...

bu angutlar adam olmaz. herifler bir anda hukukçu kesildiler başımıza. orelyo efendiye verilen cezayı değişmez, temyiz edilmez zannediyor bu hıyar turşuları. bayram tutumlu denen çakal başından beri basbas bağırıyor, bu ceza yasal değil, diye. cemal ersen bugün yazdı, okuyup uzman görüşü alsınlar bi zahmet. anlamak istemiyorlar, üstüne de tahkimin başkanı bjkliymiş mallığıyla ortaya dökülüp "hani duruş ehehe" pişkinliği yapıyorlar. ilkellik zor zanaat azizim, zor..

MGA dedi ki...

Rogar kapagi basligin cok iyi olmus...:)