22 Ağustos 2009 Cumartesi

Gençlerbirliği 0-0 Beşiktaş | Muamma Denizli





Blogu açtığımız ilk günler, ilk postumu yollamışım. Başlık: Mustafa Denizli Bir Muammadır.

Allah razı olsun Mustafa Hoca yanıltmamaya devam ediyor beni. Sistem belki daha gözle görülür bir şekil aldı belki ancak yine de bazı tutarsızlıklar insanı çileden çıkartabiliyor. Kağıt üstünde 3 defansif ortasaha var. Fabe, Fink, İnceman... İnceman sağ kanada kaçıyor, Tello içe geçiyor. Holosko, Nihat'ın yanına yaklaşıyor. Aynı anda Erhan da sağdan bindiriyor, orta açıyor; sonuç yok. Böyle bir futbol anlayışı yok. Sağ kanatta 3 adam, sol taraf 10 yıldır olduğu gibi Deli'ye emanet. Orta sahadan içeri kaçmak imkansız hale gelmiş. Gençler kapanıyor, Beşiktaş yürüyor, Gençler kapanıyor...

Son dakikalarda İsmail oyuna giriyor, Deli dışarı çıkıyor. Tello'nun sol kanattaki etkinliği artıyor, Sağ kanatta Erhan'ın yerine Rıdvan girmiş, ileri çıkmaya cesareti yok henüz. Oyuna ilk baştan dahil olsa kendine güveni artacak belki de. Acaba ben mi gözümde abarttım bu Rıdvan'ı diye süşünüyorum; ama sanmıyorum da! Beşiktaş bir maçta iki adamını kaybediyor sağ kanatta. Sol kanatta zaten bir Allah'ın kulu çalışmıyor.

Takımda "çilingir" olacak adamlar sakat. Tello o görevi üstlenecek, ama sistem izin vermiyor.
En uca Nobre geliyor, ayağında top tutsun diye. Ancak Gençler dengeyi oturtmuş çoktan. Nobre'den fazlası lazım. O adam üç hafta oynamayacak olan isim; Bobo ya da Batugol.

Sağda Holosko-Ekrem, Solda İsmail-Tello. En uçta Batuhan, arkasında Nihat. Orta alan Almanlara emanet. Tandemde Ferrari-Toraman. Kaleye Rüştü veya Arıkan; çok farketmeyebiliyor bazen.

Maç bitiyor: golsüz eşitlik.

Bilgisayarın başına geçiyorun, "Volkan Konak - Göklerde Kartal Gibiyim" çalıyor. İyi söylüyor üstad.

Mustafa Hocam reçete ortadayken neden 4-3-3'ün adamı yokken 4-3-3 oynamaya çalışırsın ki?

Transferde son hafta. Bu takıma 4-3-3'ün "ön ortasahası" ya da "10,5" numarası gelene kadar 4-4-2'den kaçış yok. Bu taraftara yazık değil mi hocam?

İki kupanın kredisi çabuk biter hocam, sen de bilirsin.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

denizli'nin kredisini de 5.haftada sami yen'de bitirip, izmir'e ucak biletiyle yollariz bu gidisle, bu oyunla, bu sistemle..
Ama once kayseri'den tolunay kafkas'i yolluyoruz yarin aksam..
9'da da broos'a kismet..

Felix