28 Ağustos 2009 Cuma

Uefa Balkan Ligi'nde Galatasaray Notları


Yunanistan, Romanya ve Türk ekibi aynı grupta. Eğer Levski Sofia çekildiğinde Galatasaray grubuna gelseydi, hoş olurdu. Tam Balkan Şampiyonası. Neyse gruplarda dişe dokunur tek ekip Panathiniakos. Onların taraftarları da forumlarında 2.torbada istemedikleri ekip olarak Galatasaray'ı belirtmişlerdi. Hatta yazdıklarını buraya aktarmak gerekirse;


NikosVazelas Posted: Aug 27 2009, 05:02 PM: "Unless we pull a Turkish team from pot 2, there is no reason we dont finish first....How sweet this would be..."

Euro2004 Posted: Aug 27 2009, 06:57 PM: "The nightmare draw would be: Galatasaray -Twente/Fulham (who I believe move to the 2nd pot now that Aston Villa are out) - Genoa"

drakos13 Posted: Aug 28 2009, 07:17 AM: "As for this draw, I personally don't like it. I'd rather not play Galatasaray this year, because odds are we will get embarassed in Istanbul. "

Aynı drakos13 adlı arkadaşın, lokum ve kabus şeklinde 2 adette tahmini var tabi.

What I want:PAO-Austria Wien/Fenerbahce-Levski Sofia-Ventspils
What I really don't want:PAO-Galatasaray/Twente-Aston Villa-Genoa

Diğer ekiplere gelecek olursak da; Dinamo'nun 2 maç seyircisiz oynama cezası var. Eğer 3.deplasmanımız onlarla olmazsa gayet güzel olur.


Pana ile de ilk maçı Sami Yen'de oynamak isteriz tabii ki. 3 puanı aldıktan sonra 5.maça kadar işi bitirip, formaliteye gitmek, gerilimden uzaklaşmak güzel olur. Cisse-Baros ve Rijkaard/Neeskens-Ten Cate karşılaşmaları da ilgiyle izlenecektir. Taraftar olayı ise rahat. Olimpiyat stadında oynamaktalar maçlarını. Eskisi gibi boğucu değil. Savunmalarını açabilecek oldukça çilingirimiz var.

Strum Graz ise hala akıllarımda 2000-2001 sezonunda 2-2'lik maçta 90.dakikadan sonra top çeviren ve bizim de saldırmadığımız takım olarak hafızamda. Oradan da bir adım ilerlediklerini sanmıyorum. Avusturya Ligi'nde bu mümkün değil zaten. Tek güzel yanı bol gollü maçlar yapmaları. Bu eşleşme ise bol gol getirir o kadar.

Hoş güzel eşleşmeler tabi. Ama şu bir gerçek ki Galatasaray'ın kura şansı denilen şeyi gitmiş. Fenerbahçe ise 1.torbanın 12.si, 3.torbanın 10.su, 4.torbanın da 12.si ile eşleşti. Zaten 12 tane de takım var malum.

0 yorum: