28 Ağustos 2009 Cuma

Beşiktaşlı 24 Saat İçinde Nasıl Delirir?




Beşiktaşlı sabah uyanır. Gün başlar:

Saat 09.00: Batuhan Karadeniz'in Beşiktaş'ta kalacağı kulüp resmi sitesinden duyurulur. Beşiktaşlı sevinir. Sonunda "aferin" der yönetime.

Saat 11.00: Delgado'nun sözleşmesi yarım sezonluğuna dondurulur. Beşiktaşlı sevinir. Çünkü bu dondurma işlemi yapılacak bir transferin habercisidir. Aynı zamanda Beşiktaşlı üzülür elde 9. yabancı olacak sezon ortasında. Devre arası yaşanacak komedinin habercisidir.

Saat 20.00: ŞL grupları belli olur. Man U, CSKA, Wolfsburg. Beşiktaşlı ne diyeceğini bilemez ama bazı gruplara bakar hâline şükreder. Beşiktaşlı sevinir. Bir de Glasgow'lu, Sevilla'lı gruba bakar; Beşiktaşlı üzülür.

Saat 21.00: Yöneticinin biri çıkar "bil bakalım kim?" ayarında açıklama yapar. Beşiktaşlı sinirlenir, yönetici dalga geçer gibi bir açıklama yapmıştır. 1-2 saate transfer yapılacaktır. Beşiktaşlı heyecanlanır, Beşiktaşlı umutlanır.

Saat 23.30: Transferin kim olacağı açığa çıkmıştır: Rodrigo Tabata... Beşiktaşlı hayal kırıklığına uğrar... Transfer bedeli açıklanır: 8.000.000 €... Beşiktaşlı sinirlenir... Önemli ağızlardan biri hiçbir açıklama yapmaz, Gaziantepspor başkanı daha yeni yalanlama yapmıştır. Bir süre önce de Beşiktaş resmi olarak yalanlamıştır. Beşiktaşlı meraklanır... "Acaba başka biri mi?" der. Cevap bulamaz..

24 saat dolmuştur, Beşiktaşlı bir güne bu kadar "duygu"yu sığdıramaz. Delirir!

2 yorum:

Facchetti dedi ki...

Demirören ve Antep başkanın ortak olduklarını söylemeye gerek yok.İsmail ve Tabata transferlerinde ödenmiş gösterilen fiyatlar,sadece kağıtta abartı.Bu ikili aralarında kara para aklamaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar.

M.T dedi ki...

Bu durumdan şunu anlıyoruz; bir başkan transferi ısrarla yalanlarsa bilin ki o transfer olacak!