5 Ağustos 2009 Çarşamba

Aida Yespica ve Elano














İki vatandaş arasındaki farklardan biri.

Birinin Galatasaray ile alakası olmuştur, birinin ise yakınının Beşiktaş ile alakası olmuştur.

Beşiktaş ile alakalı olan kişi daha Türkiye'ye gelmeden ülkede meşhur olmuştur. Basın organlarımız sağ olsun yeni transfer Ferrari'den çok, Ferrari'nin arkadaşı Aida'dan bahsetmiştir. Neyseki Ferrari ile Aida ayrıldı da bu defter kapandı.

Galatasaray ile alakalı olan Elano. Kendisinin bir ara ne ile gündeme geldiğini söylemeye gerek yok. Sonuçta Aida ile kıyaslanmayacak iğrençlikte bir olayla gündeme düşmüştü. Peki basın neden hatırlatmadı bu olayı bolca? Bir düşünün Elano Beşiktaş'a gelseydi? O malum görüntünün altına "Bu mu Beşiktaşlı duruşu?" diye yazıları yazılıp sitelere verilmeyecek miydi?

Ferrari transferi daha gündeme gelir gelmez günaşırı Aida'nın görüntelerinden videolar yollayan haber servislerimize de selam olsun!

5 yorum:

Adsız dedi ki...

pardon olay neydi ki, ayrıntı verirsen bilmeyenler için

Adsız dedi ki...

@ adsız

ben vereyim haberi sana:

http://www.gazeteport.com.tr/SPOR/NEWS/GP_512186

Othello dedi ki...

Ben de anlamadim olayi. Sikayet GS ve FB'nin basinda kayrilmasi midir? Oyleyse Umit Karan'in webcamleri, Arda'nin Facebook'u, Guiza'nin karisi bolca yer bulmadi mi?

Besiktas durus bahanesine voleybolcusunu, futbolcusunu kovuyor, popostunu acti diye sozlesme imzalamaktan vazgecip baska futbolcu aliyor. Biraz da kendi edip kendi bulma durumu var.

Bay Kerahet dedi ki...

Peki othello hocam, sana soru.

Nouma'nın ülkeden gönderilişini hatırla. Yaptığı hareket kabul edilemez cinstendi diyebiliriz. Ülke ayağa kalktı. Çocuklarımız izliyordu maçı, bu görüntüyü onlara nasıl açıklardık diyenler dahi oldu.

Geçen sezonu hatırla. Emre Bel. Kayseri maçıydı yanılmıyorsam. Yaptığı hareketi hatırlıyor musun? (boğaz Kesme)

Peki Nouma'nın hareketinin çocuklarına açıklayamayan veliler emre'nin hareketini nasıl açıkladı?

Nouma'yı savunmuyorum o da yanlış yaptı ama olay niye aynı yere gitmedi?

Emre B.'nun milli forma altında basın tribününe yaptığı hareketi hatırla. Fatih Terim'in Osman Tamburacıya küfürünü hatırla...

Daha neler neler. Değinmek istediğim sözkonusu başka isimler olunca iki günde unutuluyor ancak Beşiktaş olunca durum değişiyor.
Öyle bir baskı var ki...


Şu kıçını açan hatun Micila Daboviç. Şimdi TV'de spiker. Ne spor aşkı varmış hatunda!

Kıçını açan stoper Drpiç mi neydi. Keşke onu alsaydık da Schildenfeld midir nedir (adı bile yazılmıyor (: ) onu başımıza sarmazdık.

Othello dedi ki...

@Keharet:
Nouma ikinci gelisinde gayet vasat bir profil cizmisti. Yonetim nasil kurtuluruzun hesabini yapiyordu. Olay olunca baliklama ustune atladilar.
Besiktaslilik durusu (bu arada tanimi varsa birisi aciklasin) denen hadiseyi gunluk cikarlar icin diline pelesenk edersen bicagin bir gun ters donup kendini kesmesini de beklemelisin.
Yine de tekrar ediyorum Aida, ne Jardel'in karisindan ne de Guiza'nin Nuria'sindan daha fazla gundemde kalmadi. Musade, Elano'nun pipisinden de biraz fazla musterisi olsun. Kiz zaten fotomodel ve acik pozlar vermek mesleginin parcasi. Ayiplanacak gizlenecek bir yani yok.